Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Let's Play] Minecraft - Życie do kwadratu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Chciałbym zaprezentować mój let's play minecraft.

Nie jest idealny dlatego krytykujcie bym wiedział co poprawić :)

PS. Zmiencie nazwe tematu na Życie do Sześcianu :)

giphy.gif

Opublikowano

Strasznie coś trzeszczy. 7 minut to nie dłuższy film.

Wiem że nie dłuższy ale to początek więc krótko

A trzeszczy nie wiem dlaczego :/

Na ts nie trzeszczy

giphy.gif

Opublikowano

Filmików o pierwszym dniu jest już wystarczająco dużo.

To nie pierwszy dzień tylko pierwszy domek co se zrobiłem

PS. Wiele osób nie ma głosu do nagrywania ...

Większość to dzieci ja przynajmniej przeszedłem mutację ...

giphy.gif

Opublikowano

Chlip! Znowu! Ludzie!

Nie znudzi wam się kręcenie filmów o tym samym? Piszę to już chyba na tym forum z 50 raz. :angry:

A co do tego filmiku...

Fatalna jakość audio. Co ty ten mikrofon w nosie trzymasz? Albo gdzieś indziej...

Oglądnąłem kawałek i odrazu (Zresztą jak zwykle.) zaczęło mnie na wymioty zbierać. (To już tradycja :mellow: )

Tak przynudzasz, "Zbierzemy drzewo, ..." Masakra istna.

Nie zasysam.

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Opublikowano

Nie masz głosu do nagrywania , może i przeszedłeś mutacje , ale skrzeczysz jak babcia moherowa :/

Jakieś trzeszczenie w tle i ogólnie nudne jest -.-

Hey YO :D

28416_067449f48bcdb240fcb3645df21ed1e9.gif

Opublikowano

Nie masz głosu do nagrywania , może i przeszedłeś mutacje , ale skrzeczysz jak babcia moherowa :/

Jakieś trzeszczenie w tle i ogólnie nudne jest -.-

Zarejestrowałeś się tylko dla tego posta?

Mowiłem że nie dopracowałem ...

giphy.gif

Opublikowano (edytowane)

Uno... Nie tym tonem , gówniarzu bo za krótki jesteś. Duo... huj , idioto , pisze się przez CH . No i ostatnie... Twój let's play ssie! Zarejestrowałem się , napisałem posta i kurwa od razu że tylko po to aby go obrazić... Myślisz że nie mam lepszych rzeczy do roboty , jak jechanie idiotów? Niech cie mama nakarmi , bo agresywny jesteś -.-

PS.... Lat mam 16 prawie 17 , więc serdecznie się odpierdol.

Ahh.... No i oceny nie wystawiłem. 3/10 Ciekawe co się stanie jak na youtube napiszą ci negatywny komentarz... Pewnie nawyzywasz , bo tylko to potrafisz.

@DOWN Co ty możesz wiedzieć drogie dziecko o moim życiu prywatnym?

Edytowane przez Mantyz

Hey YO :D

28416_067449f48bcdb240fcb3645df21ed1e9.gif

Opublikowano

Uno... Nie tym tonem , gówniarzu bo za krótki jesteś. Duo... huj , idioto , pisze się przez CH . No i ostatnie... Twój let's play ssie! Zarejestrowałem się , napisałem posta i kurwa od razu że tylko po to aby go obrazić... Myślisz że nie mam lepszych rzeczy do roboty , jak jechanie idiotów? Niech cie mama nakarmi , bo agresywny jesteś -.-

PS.... Lat mam 16 prawie 17 , więc serdecznie się odpierdol.

Odwale się ale ty się uspokój

giphy.gif

Opublikowano

ProProDestroy jak ktoś skrytykuje Ciebie to odrazu flamewar co ?

Takie sobie, trochęnie dopracowane. Czasami dajesz bezsensowne teksty, i trzeszczy ten mikrofon. Dziwie się że masz od CTSG suba.

Opublikowano

Zarejestrowałeś się tylko dla tego posta?

Mówiłem że nie dopracowane a ty kurwa masz 9 lat na ryju wyjebane jak huj ...

Co to ma być? Tak zachowuje się mądry człowiek? Przecież w końcu on musi napisać swojego pierwszego posta, jak nie tu, to gdzie indziej, więc po co to pytanie.

A skąd wiesz, że on ma 9 lat? To wygląda na to, że ty masz jeszcze mniej, po tym jak się zachowujesz. Nie czytałeś regulaminu? Więc TO forum NIE JEST DLA CIEBIE. A jeśli umiesz tylko wyzywać, za normalną krytykę... to weź sobie nad tym pomyśl.

Ja mam lat 15 więc spierdalaj + leci raport żeby zakończyć ten spam

To już mnie powialiło. Kto tu kogo ma zgłaszać? TO ty klniesz jak szewc. Nie mówię, że on Nie, bo jemu też powinienem pojechać.

ProProDestroy jak ktoś skrytykuje Ciebie to odrazu flamewar co ?

Takie sobie, trochęnie dopracowane. Czasami dajesz bezsensowne teksty, i trzeszczy ten mikrofon. Dziwie się że masz od CTSG suba.

Nie wiem, dlaczego zastałeś zminusowany. A tak, sam się zastanawiam, dlaczego mu dał CTSG suba... Całkowicie się ztobą zgadzam. Tak więc wyrównuje, chociarz jeszcze jednego brakuje.

--

A i jeszcze jedno, do autora tematu: Radzę ci się zastanowić nad twoim idiotycznym zachowaniem, a wiedz, że jak będziesz tak szpanował, to mądrych ludzi nie poznasz.

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.