Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anime

dice89pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka szukam jakiegoś dobrego anime. Widziałem już wszystkie oav, odcinki, kinówki Naruto i Bleach i przeczytałem całą mange.

I właśnie poszukuje jakiegoś anime w tym rodzaju tzn. typu Bleach , Naruto lub podobne ; p.

Pozdro

Opublikowano

Ale chodziło mi ogólnie o Naruto i Naruto Shippuuden. ale jeżeli obejrzałeś każdy odcinek po 2 razy no to wiesz, nudzi Ci się ; pp

Opublikowano

Dragon Ball Z

Fairy Tail

One Piece

B Gata H Kei

Dragon Crisis!

Highschool of the Dead + Highschool of the Dead: Drifters of the Dead

IS: Infinite Stratos

Kore wa Zombie Desuka?

MM!

Ognistooka Shana

Toradora!

Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Hidan no Aria

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

poszukaj na jakiejś stronie z torrentami tam zawsze jest tego pełno napisz na pw to podam ci stronę fajną stronkę z torrentami.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Ja polecam:

- Ichiban Ushiro no Daimaou (bohater jako następca władcy demonów) mało odcinków 12 ;) czekam na 2 serie

- One Piece o piratach główny bohater ma moc diabelskiego owocu i jest gumiakem poszukuje skarbu zostawionego przez Gol D.Rogera w Anime jest dużo akcji i komedi ;) polecam ...

- Gintama anime o byłym kraju samurajów taka komedia bardziej ale zajefajna ;)http://www.youtube.com/watch?v=NrIRlq7cw5Y

Opublikowano

pokemony oczywiście

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Death Note, Blood+, Full Metal Alchemist, Gunz, Elfen Lied < Bardzo fajne. Co do tego Blood+, to nie oglądałem (no, może kilka odcinków), ale słyszałem że fajne. W tych co podałem jest sporo krwi i mordowania :D

@Up<ileśtam>

Słyszałem że to Łan Pis jest fajne, aż sobie ściągnę, pomimo że nie mam wcale czasu na oglądanie filmów :D

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

@up

One Piece jest BARDZO fajne.

Z początku może kreska odrzucać, bo jednak te anime jest stare, ale po obejrzeniu paru odcinków nie będziesz zwracał uwagi na kreskę, a będziesz chciał oglądać coraz więcej odcinków

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Również gorąco polecam One Piece. Niesamowity humor w odcinkach i fajna fabuła czynią je jednym z lepszych anime.

1373662483-U83583.png