Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podawanie reki kobietom

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry :)

Ostatnio z kolegami myśleliśmy o tym czy dziewczynom / kobietom podawać dłoń na powitanie ?

Ja osobiście tego nie robie gdyż dla mnie kobieta jest kims wyjątkowym niż facet , ale czy to nie jest jakiś rasizm ? Koledze rękę podam a koleżance już nie ? Bo co ? bo nie ma wacka ?

A waszym zdaniem jak to jest ?

No i oczywiście czekam na wypowiedź kobiet jak one odbierają podanie lub nie podanie dłoni na powitanie .

Specjalista
Opublikowano

Niektóre dziewczyny same podają dłoń ,jeżeli przychodzisz do jakiejś grupy osób.Na ogół mówie cześć ,a jeżeli poda rękę to witam się jak z kumplem ;D

1365526782-U231645.png

Opublikowano

prosto w cyc ? :D

Nie, od razu w dupę.

Nie ogarniam po co chcesz dziewczynie podawać rękę. Już lepiej przybij jej piątkę.

Jakoś lepiej to wygląda niż podawanie ręki

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Nie, od razu w dupę.

Nie ogarniam po co chcesz dziewczynie podawać rękę. Już lepiej przybij jej piątkę.

Jakoś lepiej to wygląda niż podawanie ręki

To był żart :D

Opublikowano

A ja myślę, że można podać. To znaczy zależy od sytuacji. Jeśli przypuśćmy widzisz swoje koleżanki i udajesz się w ich kierunku podchodzisz witasz się ( całus ) i widzisz, że jest jakaś obca dziewczyna no to się przedstawiasz i podajesz rękę. Szczerze to ja ja bym dziewczynie ręki nie podał " na przywitanie", bo w ten sposób to raczej z kolegami można się witać ( tak już jest przyjęte ). Z drugiej strony jeżeli idziesz na jakąś uroczystą kolację czy chuj nie wiadomo co to i w rękę pocałować Ci nie zaszkodzi, a zrobisz dobre wrażenie i na pewno będzie jej miło :)

Opublikowano

Ja sie przytulam na powitanie

Zajebista sygna śmialem sie z niej 3 godziny w inny temacie :D

Co do tematu panom podziękujemy teraz panie :)

Opublikowano

Podaje się rękę kobietom. Mam jedną koleżankę w klasie(klasa stricte męska) i przez kulturę wymagane jest podawanie ręki(kiedyś wychowawca nam robił wykład na ten temat na godzinie wychowawczej, ale nie pamiętam dużo z niej).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja tam zazwyczaj z kumpelami to się "tulu tulu" na przywitanie i przegnanie :)

oczywiście jeśli nie znam kobiety to albo cześć/siemka itd

Albo rękę podam ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...