Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bug mail

Kupic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem zapomniałem hasła do poczty mail a słyszałem ,że istnieje bug zmiany adresu mail bez potwierdzenia ...

Pisałem w tej sprawie do BP ale oni są w tej sprawie bezradni .

Jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc niech pisze poprzez wiadomość prywatną po co mają inni wiedzieć .

Pozdrawiam i czekam !

Opublikowano

Wiem że coś takiego jest na ruskim forum z**k.r* <nie chce być zbanowany>

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Jest taki bug, kiedys dzialal zawsze, teraz tylko jesli nie bylo potwierdzenia na maila.

Czyt. bug nieaktualny.

Opublikowano

hehe zaraz wam napisze temat z tym owszem znalazłem to na ePvp <-kurr! to nie jest reklama forum...

własnie bug ze zmianą e-mail potrzeba jeszcze jakiś programik ;] zara będzie tut ;]

jak coś zbieram -'sy!

ESTAVIA.PL

Opublikowano

hehe zaraz wam napisze temat z tym owszem znalazłem to na ePvp <-kurr! to nie jest reklama forum...

własnie bug ze zmianą e-mail potrzeba jeszcze jakiś programik ;] zara będzie tut ;]

jak coś zbieram -'sy!

Hej kurwa będzie leciało minusów ;) skoro wolisz. Czekamy.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

jak coś zbieram -'sy!

Gdyby co to proszę nie pisz tego na forum bo będzie dużo kradzieży ...

Wyślij to na PW .

Opublikowano

Kupic... niech sie podzieli z wszystkimi a nie..

Jeżeli jednak będziesz wysyłał na PW to napisz mi to, dam ci plus lub minus, nie wierze że wolisz minus..

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

@up tak wole minusy

@topic sory wszyscy ale dzisiaj tuta nie będzie bo mam problemy z łączem internetowym jutro napisze o 8 bo do budy nie chodzę narka ;]

ESTAVIA.PL

Opublikowano

@up tak wole minusy

@topic sory wszyscy ale dzisiaj tuta nie będzie bo mam problemy z łączem internetowym jutro napisze o 8 bo do budy nie chodzę narka ;]

Są jeszcze 2 dni szkolne ( nie licząc zakończenia ) Kto do szkoły będzie szedł xD...Też sobie na tutka poczekam.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ja też miałem kiedyś taki problem... napisałem do supportu czy mogą sami zmienić mi maila. odpisali że jeżeli podam im 3 ostatnie hasła jakie były na tym koncie czy coś takiego to mogą to zrobić...

sygnaturakill.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...