Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XM8 vs CX4 Storm. Co wybrać?

Taranos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam do was takie szybkie pytanie. Co lepiej wziaść CX4 STORM czy może XM8. Sam nie wiem. Jeszce się zastanawiałem nad kupnem g1 ale co w tedy? A i jescze jedno pytanie, czy jak zamówie na allegro promocode na bron np. te co podałem w treści to będę mógł założyć na 1 lvlu i tak samo z g1. Help!!! Za pomoc oczywiście będzie +

Opublikowano

Beretta Cx4 Storm

cx4storm.jpeg

Cx4 Storm - nowiusieńki karabin w naszej wersji War Rock’a. Na pierwszy rzut oka, wrażenie robi jego nowoczesny wygląd oraz zamontowany kolimator znacznie ułatwiający ostrzał na średnie i bliskie dystanse. Jeśli chodzi o statystyki broń ta nie wyróżnia się niczym szczególnym, w grze jest najbardziej podobna do znanego już karabinu K1.

XM8:

xm81.jpg

XM8 – ta futurystyczna broń przez wielu uważana jest za FAMASA i L85A1 w jednym. Praktycznie brak odrzutu, wysoka szybkostrzelność, duże obrażenia, w miarę pojemny magazynek oraz dodatkowo możliwość przybliżania celu. Naprawdę ciężko znaleźć jakieś wady w tej broni. Na krótkie dystanse jeszcze w miarę dobrym jej konkurentem jest FAMAS, natomiast na średnie dystanse ta broń jest obecnym królem tej gry, pozostawiającym L85A1 i G36 w tyle.

I właśnie polecam xm8 dla mnie jest dobra :)

@Taranos ja nie chłopak ...

Opublikowano

Polecam Ci XM8 .... Duże obrażenia , dość szybka , i ma celnik ;d

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Dzięki panowie. Oboje dostaliście po plusie. To w takim razie wezme chyba xm8 już raz go miałem i byłem zadowolony tylko miałem dylemat czy czegos innego nie przetestowac. Ale jeszcze nie odpowiedzieliście mi na jedno pytanie, w zasadzie dwa. Czy jak kupie kod na allegro to bedzie mi działał na 1 lvlu i czy nie oplaca sie bardziej kupić czegoś na g1

Opublikowano

Kod na XM kupiony na allegro lub gdziekolwiek indziej będzie na 1 lvl działał, tak jak kod do każdej innej broni. Xm8 kupisz za 7-8 zł, a za tyle złotych G1 nie kupisz na allegro. Dopiero za 10 zł kupisz 400g1, za które nic ciekawego nie kupisz. Jeśli już to radzę kupić XM8 - ok. 8 zł oraz 800 g1 za 20 zł

Za to zrobisz sobie idealnego assasulta:

1 - piesci

2- colt :P moze byc mp5k

3 - xm8

4 - nade

8- m60 gold

jeżeli bys sie zdecydował kupić premke gold, m60 gold kosztowalo by 640 g1, a za te 160 kupilbys sobie:

a) adrenaline i flashe a za dinary change 6 slot

b.) adrenaline na 60 dni

Wiec za ok. 30 zł masz ubaw na całe wakacje!

Ja mam assasulta takiego i jest super!

Opublikowano

Jeżeli kod kupisz na allegro tak jak, gdzie indziej (innej stronie handlującej) to te promocody można używać na 1 lvl-u.

Za wydanie 400 G1C można wylosować xm8 (7 days) ..., ale to się lepiej opłaca kupić 800 G1C, gdyż, wtedy masz wybór w naprawdę dobrych broniach.

Opublikowano

Jeżeli kod kupisz na allegro tak jak, gdzie indziej (innej stronie handlującej) to te promocody można używać na 1 lvl-u.

Za wydanie 400 G1C można wylosować xm8 (7 days) ..., ale to się lepiej opłaca kupić 800 G1C, gdyż, wtedy masz wybór w naprawdę dobrych broniach.

z tym xm8 na 7dni jest błąd bo ono jest na 30dni :)

zależy ile byś wydał na to kasy

ja bym wziął zupełnie inny zestaw za zupełnie inną kasę

Opublikowano

Ja radzę Ci XM8. Grałem długo tą bronią i była bardzo celna, ma też duże dmg.

Co do tego 2giego pytania to:

Możesz na każdym lvlu 1-100lv aktywować promocoda nieważne na jaki lvl jest broń :)

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

bierz xm8 ja na niej tak zaczalem ownic w polaczeniu z famasem totalna rozpierducha :P

Opublikowano

Dla mnie obie bronie są dobre, ale na 1vs1 oczywiście wybrałbym XM8, natomiast na dalekie dystanse cx4 storma

I am

1303226680-U198706.png

ubuser_2_mpc_ub.gif19858.gif

ubuser_2_ganja.gif17037.gif

74123495316050640700.png

71013185854196215204.png

sygnaturav3.png

Sygna by Evasion

Zbieram plusiki ;>

Opublikowano

Polecam XM8 dosyć duży dmg i dobra na odległość a cx4 to słaba broń mam wrazenie jak ją mam jakbym grał czyms papierowym xD.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Proste, Grasz medykiem bierz CX4 a jak grasz assaultem to XM8.

XM8 jest troszke celniejsze szybsze i ma wiekszy dmg od CX4 co nie oznacza ze CX4Storm to słaba giwera ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Polecam CX4-storm super broń dla medyka. Tak będziesz mógł jes założyć na 1 lvl.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Bierz xm8 i dokup m4a1i koxisz. XM8 duże dmg, mały rozrzut, mały odrzut, scope, powinno być w każdym ekwipunku każdego assaulta.

pozdrawiam heniuś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...