Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia[PL][Dedyk]

ElcardiaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

logowne.png

dedyk.png

Czy jesteś na tyle odważny, aby stawić czoło potężnym potworom? Czy jesteś gotowy przezwyciężyć zło i ustanowić pokój na zawsze?

Ja, Gorogon, przywódca powstańców przyjmuję Cię w swoje szeregi, abyś pomógł nam w walce!

Musisz wiedzieć, że ta misja będzie najtrudniejszą w Twoim życiu, lecz jeśli będziesz walczył umysłem i ciałem na pewno osiągniesz swój cel.

W naszym świecie spotkasz wiele nowych potworów, ale prawdziwa walka zaczyna się kiedy osiągniesz wysoki poziom swojego bohatera.

parametry.png

cpua.png

2 x 4 x 2.13+ GHz

ramh.png

24 GB DDR3 ECC

netb.png

10 Gbps

linkiv.png

webbt.png

To jest ukryta treść, proszę

regzr.png

klient.png

rankh.png

10610835.png

statuszr.png

infozw.png

ulepszacze.png

Ulepszacze dla przedmiotów do 75 poziomu zostały usunięte całkowicie. Dalej ulepsza się tylko za pomocą pereł oraz broszurek szermierki.

expj.png

Szybkość zdobywania doświadczenia została odpowiednio dobrana, aby jak najbardziej uprzyjemnić grę i zwiększyć satysfakcję z gry.

yang.png

Tu poszliśmy na kompromis (początkowo chcieliśmy ustawić bardzo niski yang) i ustawiliśmy to na poziomie umiarkowanym (medium).

drop.png

Tutaj puściliśmy wodze fantazji i ustawiliśmy Wam bardzo wysoką szansę na drop przedmiotu - daje to każdemu szanse na posiadanie dobrego ekwipunku.

startjb.png

Na start gry otrzymujesz zupełnie za darmo cały ekwipunek na poziomie +9

na1lvl.png

Po osiągnięciu 9 poziomu postaci otrzymujesz kolejny zestaw darmowych przedmiotów.

na9lvl.png

npcz.png

zbroje.pngbronie.pngbronie2.pngbronie3.pnghandlarka.png

zamknieta.png

videop.png

Konkurs! Ogłaszamy konkurs na 3 (słownie: trzy) najlepsze Game-Playe / trailery z naszego serwera!

Możecie tworzyć kilka wersji - jeśli stworzycie dwa dobre filmy możecie zgarnąć dwie nagrody!

Nagrody to wielkie pakiety SMS całkowicie za darmo!

autorw.png

Jest to reaktywacja serwera Elcardia. Przypomnę tutaj historię tego serwera. Ponad rok temu serwer Elcardia wystartowała po raz pierwszy. Była jednym z niewielu serwerów dedykowanych jakie dotychczas istniały. Serwer bardzo lubiany i grało sporo osób (500 - 600 on-line). Niestety na skutek ataku tureckiej grupy hackerów serwer uległ zniszczeniu i nie było sensu nadal tego kontynuować. Pomysł na reaktywację serwera zrodził się w grudniu poprzedniego roku. Wtedy napisaliśmy zapowiedź, która spotkała się z wielkim odzewem. Każdy pisał, że bardzo chętnie zagra, bo Elcardia to był dobry serwer. Teraz po ponad pół roku prezentujemy Wam owoc naszej pracy. Na pierwszy rzut oka to zwykły serwer Metin2. Jednak jest parę niezwykłych rzeczy. Przede wszystkim na serwerze będzie grała cała stara Elita Graczy z poprzedniej wersji. Druga sprawa to wiele nowości (dopracowanych) takich jak wierzchowce, nowe zbroje, nowe bronie, nowy system ulepszeń nowe mapy i w ogóle dużo rzeczy takich jak bossy itd. Ale to nie wszystko co dla Was przygotowaliśmy bowiem na tym nie kończymy. Podczas trwania serwera planujemy dodawać na bieżąco nowe rzeczy, aby gra nigdy Wam się nie znudziła. Item-shop opiera się tylko na przedmiotach zbędnych do gry i "szpanerskich" takie jak fryzurki czy dłonie krytyka etc. Nigdy nie dodamy żadnych broni i zbroi. Koniec z komercyjnymi item-shopami. Co tu mogę napisać Posiadamy własnego klienta (zabezpieczonego). Serwer zapowiada się naprawdę fajnie i mam nadzieję że stworzycie na nim dobrą atmosferę. Serwer oznaczony mianem Medium. Zapraszajcie swoich kolegów, twórzcie gildie i wbijajcie do gry!

stopkau.png

Edytowane przez ElcardiaPL
Opublikowano

może by tak DOKLADNY link do patcha,cleinta,spol?? Mam problem bo mam już wszystko co niedawno trzeba było a nic nie działa i podobno trzeba cos nowego mieć

Opublikowano

Client będzie mi się pobierał wieki, więc wybieram 1 opcje, ale gdy wchodze w ten link to musze wpisać nazwę użytkownika oraz hasło, a ten z rejestracji nie działa :/

Opublikowano (edytowane)

Client będzie mi się pobierał wieki, więc wybieram 1 opcje, ale gdy wchodze w ten link to musze wpisać nazwę użytkownika oraz hasło, a ten z rejestracji nie działa :/

ftp://elcardia.pl/

tutaj cię prosi o hasło?

Uploaduje tego patcha na jakiegoś hosta żeby było łatwiej pobrać.

Edytowane przez ElcardiaPL
Opublikowano

oj wbijam wbijam grałem jeszcze na starym.. zapraszam Chunjo Skywalker ;] zasysam chyba clienta ;]

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

Cytuję Mounthains`a.

Dlatego tego gówna promować nie będę. Niech wypiepszają na swoje porąbane forum.

Zamykam.

ex

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...