Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]t.a.k.e.a.g.i.f.t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Yo, w tym temacie możecie dyskutować na temat stronki take a gift, chwalić się swoimi rekordami w grach,ile macie starsów i które miejsca zajmujecie w rankingach. Możecie dokładać też screeny. :)

To ja może pierwszy :D

Aktualnie mam 966 782 starsów :D I zajmuję 10 miejsce w rankingu gry TagBubble i zaliczam się na słuchaweczki Sennheiser HD 202 :P Ciekawe czy mnie ktoś przegoni ^^

Dziś właśnie pobiłem mój rekord w grze TagBubble, miałem ponad 5900 punktów, a drugi mój rekord to 44 kroków w grze TagZone :)

@Lol, czemu zmieniło mi nazwe tematu z "t.a.k.e.a.g.i.f.t" xD na "mam juz dosc tej strony" ??

Edytowane przez I Hate You

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Siemka

Mógłbyś powiedzieć coś więcej o tej stronie??

•  
  • Czy długo trzeba zbierać punkty żeby wygrać?
  • Jak grać żeby wygrać?
  • Czy przesyłają nagrody?

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano (edytowane)

Te strony to takie nie pewne ;< kiedyś jak był restock na stronce, wiadomo ludzi 2139821951590 mln, lagi po pięty... Nie dość, że 45 min wciskania f5 (odśwież stronę), pojawiła się nagroda i zanim nacisnąłem to już pisało "aktualnie niedostępna" ;x

Ps. Mam na sprzedaż lub wymianę za konto steam czy coś konto lockerz z 1930 pkt i thisbox z 495 pkt ;]

Edytowane przez IcemaN
11hbhnt.png

Opublikowano

Ja tam lagów nie mam. Strona pewna, na youtube pełno unboxingów jest.

Ja punkty zbieram od 2 miesięcy :) Oczywiście na koncie Elite za 6zł na 21 dni.

Każdy ma swoje sposoby na gry, są dostępne4 gry :P

Nagrody przesyłają.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Kiedyś też myślalem, że to fajny sposób na darmowe nagrody, ale teraz wiem, ze latwiej by bylo wszystko kupić rozdając ulotki lub gdzieś u znajomych/sąsiadów/rodziny zarobić niż ten czas poświęcić na zbieranie punktów.

Opublikowano

No w sumie nie za dużo, ja zmarnowałem kupę czasu siedząc na czymś co się jakoś Lokerz nazywało :P i na buxach. Po miesiącu około 50zł :/. Godzina ulotek - 7-8zł