Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoMetin [PL] [Dedyk]

Frodo™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no juz lepiej, ale raty na pewno nie sa x300... zrozumcie to x1 to jest exp na metin2 PL...

@1 handlarz... ss, Frodo - tobie polecam słownik pisze sie pożalujesz a nie porzalujesz...

8% szans na impotencję

świetnie przetłumaczone

Opublikowano

IS drogi bo nie o to chodzi zeby grac za IS to jest wlasciwie podglad co mozna zdobyc w grze z czasem .

Server ON

Jelsi uzyjecie launchera ze strony po spatchowaniu gra sie odpali sama bez patchowania nie zadziala !

ULEPSZACZE

TAK

Opublikowano

zagrałbym ale zróbcie dobry launcher lub spol bo mam spachowane juz inne metki i mi nie działa

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

@Up Weź już wyjdź z tego tematu, napisałeś swoje-wyjdź, nie wracaj jak ci nie odpowiada.

h65xnex.png

Opublikowano

Ile kosztuje 6\7 bon i jakie wchodzą wszystkie bony ? Opisz troszke ;]

6/6 prawie taki jak na kazdym serwie zmienione tylko pz moze wejsc od 500 do 2500 pz ile kosztuja w sklepie 120kk

Opublikowano

Servera ogółem nie polecam

Zapomniales dopiac, "ponieważ nie mam o nim zielonego pojęcia, gram na konkurencyjnym servie i jestem fajny ... " ludzie ogarnijcie sie !

Opublikowano

Zapraszam was na avalonmt2, imetin, dragommt2, tiverie i setke innych fajnych serverow, po co dawac jakies oceny skoro nawet was tam nie bylo ...poza tym oceniac po tym ze is drogi ze slaby exp etc... zastanowili byscie sie troche i przeczytali ze to hard i wszystko jest trudne po 70 lvlu

Opublikowano

Nie chcey miec duzo ludzi, nie liczymy na zyski, chcemy zeby zebrala sie ekipa ogarnietych ludzi zeby stworzyc dobra paczke ! I znalesc nowe znajomosci, przyjaznie etc ... to jest dla wytrwalych server ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...