Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolor nicku = Zmiana koloru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z kalili wylosowałem kolor nicku na 30 dni. Posiadam kolor zielony na perma, czy jest możliwość zmienić kolor tym 30dni żeby został na perma w innym kolorze?

Opublikowano (edytowane)

Temat: "Player Name Color Change" może coś Ci pomóc. Mają tam podobny problem. Wydaję mi się. że nie możesz już zmienić tego koloru na perma tym na 30 dni żeby został na perma. :P

Po prostu weźmiesz tego na 30 dni, zmienisz sobie na np. Pomarańczowy i po 30 dniach znów będziesz miał ten zielony ;)

Edytowane przez Schimi
featureasfkillzone3.jpg

Specjalista
Opublikowano

dokładnie tak jak mówi up, on będzie zmieniony tylko na 30 dni, a potem znów bedzie zielony, chyba że go zdiscardujesz to wtedy bedziesz miał szary

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Niee. Jak zmieniasz kolor i masz np zielony na 90 dni i aktywujesz na 90/30/7/1 inny kolor, to będzie tylko ten inny.

A wgl. Nie masz w "others" tego kolorku? Powinien byc niezałożony.

Opublikowano

Koles ja mialem tak samo nie aktywuj tego mi przez to kolor na perma znikl aktywowalem i perm znikla a nexon ma to w dupie i cie nie odda ja tydzien walczylem i zadnego skutku.

-Ushio.png
Opublikowano

@up

Też tak miałem, wylosowałem z kaliki kolorek i postanowiłem zmienić kolor, z oczojebnego czerwonego, na przyjemny żólty, żółty przez dzień miałem i po kolorku na perma.

babcia2.png

"Najpierw naucz się podstaw, a magia przyjdzie sama"

Opublikowano (edytowane)

@Top a nie mozesz zdjac tantego i zalozyc tego ?

Mi sie wydaje ze to sie lonczy i wychodzi ten drugi.

Moral z tego taki ze kolor na perma masz usunac , a perma zostawic ;D

Edytowane przez MaxAnnihilator
Opublikowano

Wiesz co ci powiem ?

Może być tak,że np masz żółty na perma użyjesz zielonego to bd miał ten zielony na tyle dni ile wylosowałeś.

Po czasie wróci na ten pierwszy .

Inne wyjście stracisz kolor perma .

9368_gold.png

Opublikowano

Jeśli, zmieniłeś kolorek na inny na 1 dzień to ten na perma, najprawdopodobniej ci zniknie... Będziesz miał ten na 1 dzień, a później ten podstawowy.

Opublikowano (edytowane)

Jeśli, zmieniłeś kolorek na inny na 1 dzień to ten na perma, najprawdopodobniej ci zniknie... Będziesz miał ten na 1 dzień, a później ten podstawowy.

To nic to jest noobskie konto ale nie wyskoczyło mi żadne ostrzeżenie jak na normalnym koncie że mi przepadnie perm(to mnie właśnie dziwi o.O)

///A wyskakuje ci kiedykolwiek jakieś ostrzeżene?

Edytowane przez Zavetti
nowyfolder6.jpg

Opublikowano

To wszystko są gdybania. Zobacz co wyjdzie, bo jak na razie wszyscy jadą na domysłach. Wg mnie kolor zmienia się na zawsze, ale bez sprawdzenia niczego nie będziemy pewni

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano (edytowane)

Znika na 100% sam to sprawdziłem :( (Ta zav coś mi tam zawsze wyskakiwało tylko nie jestem pewien co jak mi się coś nie pojebało :))

Edytowane przez lukas1110
nowyfolder6.jpg