Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin2SG Ulepszanie Itemow

koniu91145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jako ze juz od dawna nie gram w metina to wbilem na stare konto na SG i sprzedalem butki i naszyjnik 1.5k hp zeby miec kase na ulepszenie fmsa 43% srednie i zbrojki i kilku innych itemow a reszte itemow wyrzucilem ludzia w miescie i jakies 15kk co mi zostalo rozdalem ;D

http://www.youtube.com/watch?v=kpiLN88qTbA

Na FMS'a jak jeszcze gralem zmarnowalem jakies 10-15 bodziow i maksymalnie +8 byl ^^

Edytowane przez koniu91145
Opublikowano

pulpit sie znalazl w filmiku bo nie bylem pewny zawsze czy mi zatrzymuje nagrywanie kiedy uzywam "hotkeys" a jakby mi nie zatrzymalo to mialbym troche do edytowania filmiku a tego mi sie nie chcialo, pozniej jeszcze wykupilem z 7 fmsow z rynku i popalilem je takze ale tego juz nie chcialo mi sie nagrywac ^^

Opublikowano (edytowane)

No ale dla zabawy to można wyciąć te sceny z pulplitem (2 min roboty . . .) a lepiej by się oglądało. Właściwie dlaczego tego nie zrobiłeś? :P Przecież miałeś camtasie ^^

Edytowane przez Yagami
Opublikowano

Wykonanie takie sobie i itemy także nie drogie, więc nic szczególnego, heh. =]

Opublikowano

Wykonanie takie sobie i itemy także nie drogie, więc nic szczególnego, heh. =]

Buhahah ^ ale się uśmiałem uważasz, że fms średnie 43% u kowala to nic szczególnego ^? bo ty pewnie palisz średnie 60% na privach z kowalem 100% ofc. Zbroja z 2000pż na +9 to też nie jest nic. A do tego te ebony na +9 warte pewnie więcej niż twoje całe konto na pl'u -.- Pozdro

Opublikowano

Fajny filmik . Tylko tak jak wyżej wspomnieli - mogłeś usunąć ten pulpit. Zajęłoby to max 2-3 minuty a bardzo poprawiło estetykę.

poniewieramy się czlowieku                      

• 5 lat później...
Opublikowano

Materiał zamieszczony w temacie jest wygasły.

Temat zamykam i kosz.

Robimy porządek w dziale.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...