Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Zastanawiam sie nad wyborem pomiędzy:

1.Wizard/bard

2.Rogue (xbow, dagger) /cleric

Prosze o odp.

Opublikowano

Lepszy bedzie rouge, expi podobnie jak wizard a mniej deda, na pvp lepszy od wiza, a wizz z bardem ssie na pvp. i nie to forum.

@DOWN

Dobra, moj blad.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
Pytam o bota odnośnie postaci a na innym nie zapytam :P

Najlepszym wyjsciem by był sbot ale na agbocie tez da rade i nawet to bedzie szło.

76561198001815076.png
Opublikowano

ta sbot najlepszy.. ale on jest platny wiec jak nie masz kasiorki :P to polecam srokinga.. a nuclear... wiz jest duzo lepszy od rogulca.. ja mam 92wiza/cleric i w ogole nie padam.. rogue jest niczym na pvp bez ce... mysli ze jest fajny jak wyskoczy na steahlt z ce i zabije kogos... ja zabijam rogue wyzszych niz ja pff oni maja zalosne dmg, nawet na 2 hity nie ma... a osoby ktore maja 30lvl-e wiza i wolaja:aaaa jestem na hita o nie!! moj npc set!! wiz jest do dupy!!!..radze zeby sie schowaly..

sygna1o.jpg

Opublikowano

Misiek, a nie lepiej ci zrobic bladera?? Wiem, ze wolno nim sie boci, ale potem to jest najlepszy char na pvp...

Opublikowano

Według mnie tym i tym będzie się dobrze bocić a czy będzie padał wiz czy nie to zależy od tego czy będziesz umiał bocić tą postacią czy nie.

Najlepszy bot to Sbot do tych postaci ale raczej teraz go nie będziesz miał więc zostaje tylko crack albo AGbot też dobry do bocenia :).

Opublikowano

Ja polecam rogue(xbow)/bard ;P

Dobrze sie nim expi na potforkach a na pvp to niewiem jak sie sprawuje

Seiran95.jpg

Opublikowano

Wizard/cler jest to dobry build do bocenia jeżeli się wie gdzie i jak bocić i jeżeli ma się dobry set. A co do rouga to Ci powiem że też się fajnie boci ale nie wiem jak jest na wyższych lvl bo wybociłem tylo 54lv i się wymieniłem postaciami :D

Closed

Sig.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...