Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem z TNT Modem; wszystko zrobiłem jak należy, mam nanowszego modladera i nadal to samo: gdy włączam gre pokazuje sie okno logowania, klikam Enter Game i pojawai sie czarny ekran. Potem jest jakiś komunikat javy i 20 razy próbowałem zrobić screnshota tego komunikatu i sie nie udało, więc nawet nie wiem o co chodzi bo po 1 sekundzie gra sie wyłącza. O co chodzi? prosze o pomoc, bo ten mod jest zaje... świetny i bardzo go potrzebuje.

Nagrodzę puusikami

Opublikowano (edytowane)

Folder Meta-Inf już dawno został usunięty, bo gram na paru innych modach. A jak mam zainstalować przez modcrafta? Nie mam tego programu i nigdy tego nie robiłem. Prosze o instrukcje

Edytowane przez myzooomi
Opublikowano

To nic nie da. Jest to spowodowane za dużą ilością modów lub coś źle zrobiłeś przy instalacji. więc zrob tak;

kliknij w force update a następnie zainstaluj moda od nowa

Opublikowano

dobra, ale jak to zrobie to utrace wszystkie wgrane mody, a próbowałem wgrać creeper block i wszystko bylo ok więc nie wiem, czy to dlatego, że creeper block zajmuje mało miajsca, a TNT więcej?

Legenda
Opublikowano

Podczas włączania Minecraft'a zaznacz "Force Update", potem ponownie zainstaluj moda i usuń folder META-INF.

Wtedy powinno wszystko działać.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam ten sam problem . Wgrałem cały mod tak jak jest podane w instrukcji ale to nic nie dało ; / (Folder META-INF. Też usunąłem nic to nie dało).....

Proszę o szybką pomoc....

Weteran
Opublikowano

Masz, widocznie tego moda wgranego 2x i blokują działanie siebie na wzajem więc usuń folder minecraft włącz minecraft'a zrób od nowa update.

1339226679-U337649.jpg