Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie się opłaca grać?

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem nie wiem gdzie grać.Posiadam konto jedynie do sunsro ale tam jest tak nudno że na pewno tam nie gram.Dlatego z wracam się do was z pytaniem gdzie teraz się fajnie gra? Nawet bym popykał na ISRO solo... Tyle że od 0 za bardzo mi się nie chce, dajcie znać siemcia ;]

Opublikowano

esro rsro :D

real-madr_raneshn.png

Absolwent Wyższej Szkoły Robienia Hałasu

Vixen:Warrior/Cler Lv:94 Guild:Marvel Server:PlaySRO(Zeus)

Opublikowano

Ja gram na Isro i nie żałuję. Wbija się w miarę szybko. Mam zamiar jeszcze grać na grindsro, lecz jakoś nie mogę dorwać konta. Chcę tam sprawdzić pare buildów. Na Isro idzie się bardzo łatwo teraz dorobić. Wystarczy char 71-90 i biegasz do FGW.

Opublikowano

Polecam GrindSro zacząłem i serwery easy :D Esro jest przepełnione w chuj :| Ale jak Ci nie przeszkadza to najlepszy serwer z ratami dużymi i euro. Takto Isro FTW, ale jednak raty x1 i ten klimat kebabowy :D

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Kebabowo to jest to że na ISRO nie mam nic nawet 60+ a nie chce nic kupować... Do tego dodam że elitesro crowed., a grindsro konto nie moge zrobic bo offine reg

Opublikowano

jeśli na grindsro jest tak, że założysz konto nie zrobisz email veryfikacji i poczekasz jakieś 2 tygodnie zrobisz konto email podane i dojdzie weryfikacja to dam Ci konto. Tylko nie wiem, czy tak to działa

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Become a turkish asshole and scamm some1:D - taki żarcik. Teraz isro jest naprawdę okej, sam gram, polecam. No ale jak nie masz żadnego chara, to rzeczywiscie ciężko;)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Zagraj na rsro. W weekendy masz exp x2.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

rusro juz capi...zeszlo na psy. -.-

mimo tego i tak tam gram.

polecam tez esro...server 3 powstane w ten weekend....

sam gram na 2;>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz są 4 servery esro. 4 jest populated ciągle ale myślę że tylko na krótką metę... Wszyscy narzekają na wbijanie a ja na 2 max 10 minut... Tyle że zhackowali stronę ze statami i teraz 20 minut i jestem. Więc polecam esro4 na początek. :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

NuclearSun jesli chcesz konto do grinroad to pisz na pw. mam 1 to ci moge podarować , a co do grinroad jest to moim zdaniem DNO , full bugow , ciagłe dc, przy tp np sie moze zaciąc i od nowa trzeba sro właczac, dużo crashy i jak reloga sie zrobi to czasem sie traci itemy te co się wydropilo ... ja mialem 150 silkow kupilem sobie za to avatar, reverse, globale i po relog wszystko znikneo ^^ itp :] No i te godziny otwarć serwera .... od 19:00 do max 23:00 a w sobote od 13:00 bodajże do 19:00

Opublikowano

NuclearSun jesli chcesz konto do grinroad to pisz na pw. mam 1 to ci moge podarować , a co do grinroad jest to moim zdaniem DNO , full bugow , ciagłe dc, przy tp np sie moze zaciąc i od nowa trzeba sro właczac, dużo crashy i jak reloga sie zrobi to czasem sie traci itemy te co się wydropilo ... ja mialem 150 silkow kupilem sobie za to avatar, reverse, globale i po relog wszystko znikneo ^^ itp :] No i te godziny otwarć serwera .... od 19:00 do max 23:00 a w sobote od 13:00 bodajże do 19:00

no to po jakie licho mu taki lipny serw polecasz :P cb tez zapraszam na esro 3 jak i nuclear

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja tez polecam esro. gram na serverze 3 , duzo polakow, duzo turkow tez niestety, ale da sie przezyc. Ostatnio byly laggi na serverze ale admini sie tym zajeli ;>

odkopaliscie stary temat ;p nie ma co juz namawiac suna < sygnatura>

sygna1o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...