Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] KaMeR Mod Blokada HackSlide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem zablokowałem hack slide dwoma sposobami pierwszy ten od Gada a drugim od Misienktosia i kiedy odpalliłem kamer moda wszystko było git dobiłem 30 lv i nagle mnie wylogowało patrze twoje konto jest zablokowane a wszystko blokowłalem zgodnie z instrukcją o co chodzi?

Weteran
Opublikowano

Zablokuj najlepiej sposobem od miesiekantos.Wtedy nie powinieneś dostać bana, no ale nigdy nie masz 100% pewności ;)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

nie blokowałem hs tym programem od misiekantos253 tylko pobrałem cały folder hs zablokowany bo dał . Zainstaluj mod kamer do folderu z Metin2 potem wrzuć hs od misiekantos . Włącz HackShield Bypass v1.2 naciśnij "g" enter . Włączy ci się gra i hakujesz dowoli . Ja już od tygodnia nie dostałem bana :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Dostales bana bo uzywales moda podczas gry i robiles niedozwolone rzeczy, np. handel powyzej 1kkk, uzywanie funkcji z kamermoda (okno multihacka) itp. Moja blokada blokuje tylko logi, aby w momencie kiedy wyskoczy blad "game hack detected" nie dostac bana :)