Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GGaduPlus na telefonie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , kupiłem telefon w plusie Samsung Galaxy Mini ... Ma Wi-Fi Gps Android itp. ale kolega mamy powiedział że na ten telefon warto se pobrać i zainstalować GGplus to ja odrazu wchodze na strone http://www.plus.pl/indywidualna/Uslugi/AktualniKlienci/GGPlus/ . W telefonie wpisuje numer 8045 i treść ggplus no i przychodzi sms z linkiem i wchodze na strone wybieram dla kogo chce gg no i tutaj mam problem a mianowicie kiedy chce pobrać pisze że mam zle skonfigurowany ADP i inne .... MOżecie pomuc ... ;*(

. .

Opublikowano

Zrobiłem to co kazali a mianowicie

Konfiguracja manualna dla tego modelu:

1.Naciskamy Menu - Ustawienia - Komunikacja - Sieci telefonii komórkowej - Nazwy punktów dostępów - Menu - Nowy APN.

2.Nazwa APN: plus, APN: plus, Nazwa użytkownika: zostawiamy puste, Hasło: zostawiamy puste.

3.Naciskamy Menu - Zapisz - Punkty dostępowe - zaznaczamy profil plus.

4.Wracamy do Menu głownego - Internet - Menu - Więcej - Ustawienia - Ustaw stronę główna. Wpisujemy: http://www.plus.pl.

I to samo ;(

. .

Opublikowano

pozostaje spróbowac w javie zainstalować, ściąg instalke na kompa, zapisz i wgraj do telefonu, zainstaluj

http://mobile.gadu-gadu.pl/m/get/1/

ustawienia przez sms nie działają ze strony ? może źle ustawiasz i zamiast wap gprs dajesz mms ?

jak masz możliwość podłącz się najlepiej przez wifi i dopiero wtedy spróbuj zainstalować :)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@UP

Wlasnie ja tez chce takiego tylko ja odrazu za miesiac 5 zl chce placic ... a co do wi-fi to niechce tego na wi-fi tylko tego platnego bo zeby miec wi-fi musze isc pod dom kolegi czyli 2 KM ... bo ja mam porty zablokowane

. .

Opublikowano

to lepiej zainstaluj parlingo, masz bezpłatnie i działa zawsze bezproblemowo , wystarczy że w nim załączysz tylko moduł dla GG reszte wyłączysz . zero opłat i piepszenia się z badziewnym programem od GG który często potrafi sie wywalić w trakcie pisania czy odbioru wiadomości

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ale nie chce tego parlingo tylko GGPlus bo to nie jest to samo co GG bo polowa gimnazjum ma ggplusi na lekcji gadaj se a do mnie nie napisza bo nie mam ggplus ... co robic

. .

Opublikowano

Nie polecam Plusa !! Drogie jest tam GG . Polecam sieć: Gadu Air . gg za darmo na zawsze i tani internet ;) . Taki starter można kupić w Cropie i kolporterach . :D