Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuje pomocy do shackowania WŁASNEGO konta steam !!

Proste, nie miałem kompa półtorej miesiąca a jeszcze przed utraceniem kompa zmieniałem hasła na steam i na koncie youtube.

Dla hakera to może być 5 min robótki a ja niechce się narażać na jakieś wirusy

Jeśli jest ktoś tak uprzejmie miły i jest wstanie pomóc proszę pisać na GG - 4993696

Bardzo bym prosił.

Opublikowano

bajek się nasłuchałeś i prosisz o niemożliwe , masz opcje odzyskania hasła to użyj

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

na stronie steam, jest wszystko, naucz się angielskiego podaj login i wcześniejsze hasło dla supportu oczywiście pisz po angielsku :)

Opublikowano (edytowane)

bajek się nasłuchałeś i prosisz o niemożliwe , masz opcje odzyskania hasła to użyj

Jakich bajek, poprostu jestem wkurwiony bo ani e-maila nie odpiszą ani nic.

Mam opcje odzyskania hasła tyle że jak już pisałem że nie miałem kompa i zapomniałem hasło to zapomniałem a to że trzeba podać tajną odpowiedzieć której tymbardziej nie pamiętam bo na to już wgl nie zwracam uwagi to chyba mój problem. Poprostu nie łatwiej było by na email wysłać je***e hasło.

Po to napisałem 1 posta bo może znajdzie się ktoś kto pomoże w tej sprawie -.-'

na stronie steam, jest wszystko, naucz się angielskiego podaj login i wcześniejsze hasło dla supportu oczywiście pisz po angielsku

Już kiedyś wysłałem 3 email'e, pierwsze dwa to były zwykłe , trzeci to był opis wkurwionego gościa który zapomniał hasło. I lipa - nawet nie raczą spojrzeć na takie coś

Jeśli mi wyślesz gdzie takie coś napisąć (bo teraz znaleśc nie moge - nie pamiętam gdzie to było)

i jak to napisać, to wyśle jeszcze raz. MOŻE chodź ktoś zerknie na tego emaila

Edytowane przez MatiiRcJ
Opublikowano

co ty się spodziewałeś ze w kilka godzin załatwią takie prośby ? do kilku dni do 2-3 tygodni trwa rozpatrywanie takiej sprawy , tak samo na youtube , co ztesztą załatwiasz przez serwis gmaila z którym konto powinno byc powiązane

wychodzi na to że chcesz czyjeś konto przejąc a nie swoje , a razczej nikt nie będzie ryzykował odpowiedzialności karnej dla gówniarza rozżalonego stratą konta którego w żaden sposób nawet nie potrafisz udowodnić że jesteś właścicielem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png