Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Random Box - jaka szansa na T-Bomb?

Maxiime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze jest szansa ale ta szansa jest bardzo mała. Wgl. po co taki temat? Jak w random box są t bomby to oznacza ze mozna je wygrać...

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Zawsze jest szansa ale ta szansa jest bardzo mała. Wgl. po co taki temat? Jak w random box są t bomby to oznacza ze mozna je wygrać...

Tak oczywiście skoro jest to można wygrać, tak samo jak był Retail FAMAS na promocody i też dało się wygrać ale szansa była 1/100000000000 lub jakoś podobnie

Opublikowano

Szansa, że trafisz akurat 3x w zdrapce na t-bombe to około 1/30 czyli musisz mieć po prostu farta.

I am

1303226680-U198706.png

ubuser_2_mpc_ub.gif19858.gif

ubuser_2_ganja.gif17037.gif

74123495316050640700.png

71013185854196215204.png

sygnaturav3.png

Sygna by Evasion

Zbieram plusiki ;>

Opublikowano

Szansa, że trafisz akurat 3x w zdrapce na t-bombe to około 1/30 czyli musisz mieć po prostu farta.

co za ch.. daje mu - jak on zbiera +

to jak 62*30=1860 :)

nie ma sensu kupie 800G1C i może akurat trafię

Opublikowano

ja wczesniej juz wydalem 400g1 i troche zostalo 30pare ale trafilem na t-bomba a potem wydalem prawie 900g1 i nietrafilem wiec zalezy od farta lecz na te 1200g1 powinnes trafic

@edit podkusiłeś mnie i 600g1 poszło a t-bomba nie ma wiecej nie wydaje na ten szajs

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

ja wczesniej juz wydalem 400g1 i troche zostalo 30pare ale trafilem na t-bomba a potem wydalem prawie 900g1 i nietrafilem wiec zalezy od farta lecz na te 1200g1 powinnes trafic

masz - i zdaje mi się że to akurat gdzieś tak jest warte bo kiedyś w Markecie było

Opublikowano

To jest czysty przypadek. Możesz wydać 3000G1 i możesz nie trafić a możesz wydać 400g1 a trafisz. Hazard :)

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

No kupujesz 1 random box, zdzierasz wszystkie kratki i jak będą 3 takie same bronie to ta broń pojawia Ci się w eq na warrocku :) jak zmazujesz te kratki to licz że 3 razy będzie T-BOMB :)

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Właściwie to nie trzeba zdrapywać ;) Każda zdrapka wygrywa. Zdrapujesz tylko po to żeby zobaczyć co dostałeś. Możesz nie zdrapywać i będzie tak jak z ciążą i USG :D chłopczyk lub dziewczynka. I tak coś będziesz miał w eq

Opublikowano

POCZEKAJ MOZE AŻ BĘDĄ W MARKETPLACE ??? W marketplace zawsze za 320 g1 wchodzą więc po co wydawać 1200g1 na random boxy? Słyszałem że niedługo będą. :D

Opublikowano (edytowane)

POCZEKAJ MOZE AŻ BĘDĄ W MARKETPLACE ??? W marketplace zawsze za 320 g1 wchodzą więc po co wydawać 1200g1 na random boxy? Słyszałem że niedługo będą. :D

a ja słyszałem że przez Armenię przejdzie ogrooooomne tornado i nie będzie Armenii a ja sie pytam gościu co to ma do rzeczy jak ja się pytam o Random Boxy .

wszyscy (prawie) dostanę +/- a temat do zamknięcia bo i tak każdy mówi co innego i niekoniecznie na temat

:)

Edytowane przez Maxiime
Opublikowano

Jaka jest szansa że wydając 1200 G1C i kupując RandomBox3 po 62G1C (zniżka i jest ich więcej) to że dostanę T-Bomba?

Po co wydawać 1200 G1 na RandomBox'y ? :mellow:

Kup sobie jakieś bronie no chyba ,że już masz dobre wyposażenie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...