Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie-Pile]Złapała mnie policja

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj o 20:15 szedłem z kuzynem na ryby przechodziliśmy na zielonym i w połowie passów włączyło się czerwone i po chwili policja do nas podjeżdża i mówi nam ze idzie to do sądu

a mój wujek policjant mówił jak by coś było to by nas do domu przywieźli : odp co mogą za to robić czy tylko to było upomnienie proszę was nie zamykajcie tego tematu przez 1 godzinę bo to pilne dla mnie

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@up jak się stara dowie to mi lapka zabierze i metina nie będzie ;p

Ty byłeś w sądzie i o Metinie myślisz?

;OO

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

Ja, Pier**le czego Ty się boisz ?? Pierwszy raz policja się Ciebie zaczepiła ?? Oni tacy są, nie przejmuj się! Nic Wam nie zrobią...

r10tv8.png

Opublikowano

Ja pierdole.... przechodzili na zielonym, włączyło się czerwone i płacze, że stara laptopa mu zabierze... chyba pierdolnę... Ja byłem w sądzie z 10 razy, na psach z 1000? I nikt nie płacze, stara się nie czepia... Człowieku widać, że na prawdę od metina jesteś uzależniony [świadczy o tym to, iż napisałeś "Stara lapka zabierze i nie będzie metina"], mami synek... "jak się o tym dowie, to lapka zabierze..." no człowieku...

@Topic

Nic wam nie mogą zrobić...

@PS

Jak widzicie, że psy idą w waszą stronę, to dzida od razu, a nie czekacie, aż was złapią...

Opublikowano

Spisali Was i jesteście po prostu w kartotece. Za takie coś nawet nie ma grzywny, a co dopiero sprawa w sądzie.

Mogą nałożyć jedynie mandat w wysokości od 50 do 100 zł, ale jak by chcieli to zrobić to by nałożyli mandat od razu.

Nie masz czego się bać... po prostu dali Ci upomnienie.

Opublikowano

A pierdolicie z tym JP!

Gdyby nie prawo, nie policja to byśćie z chałupy nie wyszli, bo od razu by wam łeb ukręcili.

buusaga.jpg

Opublikowano
A pierdolicie z tym JP!

Gdyby nie prawo, nie policja to byśćie z chałupy nie wyszli, bo od razu by wam łeb ukręcili.

Wiem że na ulicy są potrzebni ale niech kurwy nie prowokują na meczach .

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

Witam dzisiaj o 20:15 szedłem z kuzynem na ryby przechodziliśmy na zielonym i w połowie passów włączyło się czerwone i po chwili policja do nas podjeżdża i mówi nam ze idzie to do sądu

a mój wujek policjant mówił jak by coś było to by nas do domu przywieźli : odp co mogą za to robić czy tylko to było upomnienie proszę was nie zamykajcie tego tematu przez 1 godzinę bo to pilne dla mnie

Nie czytalem wypowiedzi innych powiem tak ze nic ci nie zrobia. Oni nawet nie moga ci dac mandatu jak nie masz bodajze 16lat skonczonych. Zreszta sprawa idzie do sadu kiedy odmowisz przyjecia mandatu.

RMCF

Opublikowano

Wiem że na ulicy są potrzebni ale niech kurwy nie prowokują na meczach .

Prowokuja? Co ty pierdolisz? Jak ja ide na mecz to ide zobaczyc jak graja pilkarze i ide do domu grzecznie! Oni cie prowokuja? Oni sa tam zeby pilnowac i jak bedziesz zachowywac sie jak czlowiek a nie popierdolona malpa to nikt ci nic nie powie i nie zrobi.

RMCF

Opublikowano
ojojoj Piknik się odezwał , ja nie jestem po to na meczu żeby siedzieć i żryc slonecznik tylko po to żeby wydzierac morde za swoj ukochany klub

A później napierdalać się z ludźmi o to , że przejebaliście + problem do psów bo próbują takich zatrzymać . Trafiasz do szpitala i idziesz na psy za pobicie .

pies - charakter

policjant - zawód

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

w sądzie nic nie dostaniecie itp jedynie to mogli wam jebnąć mandat 50 za niby czerwone sądu nie bedzie i tak z pewnością

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

Uzyskałeś trochę odpowiedzi. Przynajmniej napisałeś, że godzinę nie zamykać. Trochę nie kojarzę czemu w tym dziale.

@top

Nic Ci nie mogą zrobić, tylko upomnienie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...