Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kronk

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cały ten wywyższony powód bana mogłeś określić jako : kłótnia z Makysem.

Biorąc pod uwagę, że odbywa się ona w pojedynku DISSOWYM, zrozumiałbym 5%. Ban na 30 dni ?

Za co ? Brak kultury? Jeżeli się pytam grzecznie i kulturalnie Cb na pw, dlaczego flamewar w pojedynku DISSOWYM jest zabroniony i dostaję odpowiedź "Bo jest", bez konkretnego uzasadnienia faktu, mam podziękować Panu Administratorowi, za tak ściśle udzieloną odpowiedź?

Zarzucasz mi ironie? Kiedy moje uzasadnienia nie trafiają do adresatów, a od Administratora słyszę(czytam) :

Jeszcze jeden post na flamewar, to wpierdole Wam obu po banie na posty.
.

Pozdrawiam i liczę na unbana, Kronk.

Opublikowano

Cały ten wywyższony powód bana mogłeś określić jako : kłótnia z Makysem.

Biorąc pod uwagę, że odbywa się ona w pojedynku DISSOWYM, zrozumiałbym 5%. Ban na 30 dni ?

Za co ? Brak kultury? Jeżeli się pytam grzecznie i kulturalnie Cb na pw, dlaczego flamewar w pojedynku DISSOWYM jest zabroniony i dostaję odpowiedź "Bo jest", bez konkretnego uzasadnienia faktu, mam podziękować Panu Administratorowi, za tak ściśle udzieloną odpowiedź?

Zarzucasz mi ironie? Kiedy moje uzasadnienia nie trafiają do adresatów, a od Administratora słyszę(czytam) :

.

Pozdrawiam i liczę na unbana, Kronk.

Flamewarować mogłeś podczas dissu. A nie podczas glosowania. Mam Ci pokazać Twoją kulturę?

http://www.webpagescreenshot.info/img/326512-618201195747PM

Proszę. To jest Twoja kultura. Dodatkowo dostajesz perma za multi. Żegnam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...