Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cannot Extract

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś pierwszy raz chciałem zagrać w tą grę i ją zainstalowałem...Robiły się updaty i takie tam aż doszło do Cannot extract a zip file [sub6.zip]

Prosze o pomoc !!!! Z Góry dzię...ku...ku...u...eee...Dziękuje :D :lol:

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

REINSTALL ?? !! NA NOWO ??!! NIE !!

Mam na dysku D:/ a tam mam 64G miejsca

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Masz antywirusa NOD32 ? :)

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

@@UP

McAffa mam

@UP

Niewiem chyba nie bo all szło... Przeinstaluje jak co to dam edita kk ?

edit

Nic nic nic...Dałem repairm, modifity , wylaczylem anta i nic ;/ Może sciągłem coś z złej strony ? Bo z Officijalnej Angielskie warrrock.com czy jakos tak :/

76561198009257917.png

Opublikowano

Miałem ten sam problem... zainstalowalem warrocka po dluzszej nieobecnosci w grze ale nie wiedzialem ze wyszla nowa wersja.. wiec ją pobrałem zainstalowałem update zajmował chyba z 300mb xD no ale nic ten sam błąd.. usunięcie NOD'a32 anty wira rozwiązało problem mimo że NOD był wyŁączony to nadal w systemie gdzieś pracował i blokował... już po problemie;) dzięki!

Opublikowano

ja Zadnego Noda nie mam tylko MC afee

76561198009257917.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...