Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help ~~~~ 3.55 > change to 3.56

Sh0w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mój tata pozemieniał oryginały na inne gry i na twardy dysk, z tych gier to około warte 2000zł + z oryginalnymi to 3000zł,

Kupiłem sobie Mortal Kombat 9 i gdy włączam grę trzeba aktualizację zrobić na 3.56, ale wtedy wszystkie piraty się zj****.

Cytat z Wikipedi:

3.56

27 styczeń, 2011

Kolejna poprawa zabezpieczeń konsoli. (m.in. zmieniono klucze, które pozwalały na instalację home-brew (aktualizacja 3.56 skupia się tylko i wyłącznie na problemie piractwa na PlayStation 3). Użytkownikom, którzy instalowali kopie zapasowe, oraz zainstalowali aktualizację grozi bezpowrotne uszkodzenie konsoli. Usunięto również opcję uruchamiania konsoli w trybie awaryjnym (Recovery Mode)[34]. Po kilku godzinach klucze zostały już "rozpracowane" przez Hakerów, m.in. przez znanego ze wcześniejszego złamania aktualizacji - KaKaRoTo)[35]

Ponadto Oficjalny Firmware posiada backdoora/rootkita, który pozwala firmie Sony na zdalne wykonanie kodu na konsoli gracza, o ile ten połączy się z PSN (PlayStation Network)[36].

do około 15 stycznia , pierwsze dwie gry to The Saboteur i Infamous, potem gdy tata zamienił na inne gry od około środka lutego nie mamy internetu,

Grafikę w PS3 mam zaje no oczywiście, że HD 1080p.

I nie chciałbym bym żeby mi zbanowali konsoli , bo wszystkie gry warte 70-120zł

Mk9 dzisiaj rozpakowane za 200zł kupione to teraz pewnie dadzą max 150zł.

Edytowane przez Sh0w