Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Mordownia [Dedyk][24/7][100slotow]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Powiek krótko,

Serwer w ogóle nie wart uwagi,

Po 1: Serwer jest płatny, jeżeli chcesz mieć budowlę musisz wpłacić minimum 10 zł na konto H@

Po 2: Admin wulgarnie odnosi się do nowych graczy, którzy próbują mu coś wytłumaczyć

Po 3: Admini oskarżają graczy o cheatowanie, nawet jeśli gracz nie używa cheata

Po 4: Admini słuchają tylko tych graczy którzy wpłacili lub wpłacą jakąś kwotę na ich konto

Po 5: Admin wmawia graczom, że miesięczne utrzymacie serwera wynosi 600zł dlatego jest płatny

Po 6: Na serwerze nie ma żadnych zasad a mimo tego Admini banują i kickują graczy

Po 7: Na serwerze są dostępne jedynie domki o wymiarach: 5x5 i wysokości 2, tak aby umieścić tam łóżko, toolboxa i piecyk

Po 8: Serwer niesamowicie laguje, Admini mówią że jeżeli coś nie pasuje to "wyjazd"

Po 9: Admini rozwalają czyjeś budowle przy użyciu TNT (twierdzą że to zabawne)

Po 10: Admini czyszczą twoje EQ jeżeli widzą że masz lepszy kilof od kamiennego (twierdzą że masz Xraya)

To 10 rzeczy, które odstraszająmnie od tego serwera

Mam nadzieję że nie stracicie czasu na ten serwer tak jak ja.

Edytowane przez Termos89
Opublikowano

Drogi kolego Raksii

Ad.3 19 Diamentów, uzbierane przez 5 osób w 40 minut to nie jest dużo

Wszystko co u góry napisałeś jest kłamstwem i nie wiem co sobą reprezentujesz skoro oszukujesz siebie i wszystkich dookoła ...

Opublikowano

Termos nie kłam bo przeciez byles sam i miales wiecej diamentów! sam widziałem twoje eq. Skoro ten serwer tak ci sie nie podoba to nie odpisuj już przecież szkoda czasu!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...