Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Rok temu kupiłem sobie spoko laptopa wszystko git. Niedawno znalazłem tego bota na mpc wszystko git działa lowi rybki tylko że gdy ciągnie pasek to czasami coś mi się przytnie w przeglądarce(laguje) i nie wiem dlaczego tak się dzieje obok na brata komputerze PC wszystko git działa pasek tez a na moim laptopie sie czasami przycina i nie ma szans wyciągnąć większych ryb.

Flash playera mam wgranego skan avastem tez zrobiłem. Nie wiem doradźcie mi coś. Programy wszystkie mam powyłączane które mogły by spowodować lagi. Wydajność komputera też nie jest zła nie wiem pomóżcie mi bo denerwuje te przycinanie gdy bot łowi a i jeszcze jedno nawet jak mam bota wyłączonego to też pasek sie przycina.

Screen:

http://imgforce.pl/?di=613084059175

Proszę o pomoc i będe bardzo wdzięczny.

bez linków wychodzących

Zbieram +[/center]

Opublikowano

U mnie na stacjonarnym wszystko dobrze śmiga, ale u brata na laptopie jest to samo co u Ciebie...

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

flash player spr. zaaktualizować.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Twoja przeglądarka Google Chrome posiada wbudowaną wtyczkę Adobe Flash Player. Po udostępnieniu nowej wersji Flash Player, Google Chrome automatycznie się zaktualizuje.

bez linków wychodzących

Zbieram +[/center]

Opublikowano

Odpowiez dla Ciebie to parkowanie głowicy dysku twardego. Sciągnij program CrystalDiskInfo i bedzie git- miałem to samo i ten program mnie wybawil :-)

Opublikowano

w programie wchodzisz w funkcje-Advanced Feature-AAM/APM Control-APM dajesz na wyłącz i zamykasz okienko. Nastepnie znowu funkcje-advanced feature i tam zaznaczasz Auto AAM/APM Adaption. Na koniec funkcje-zaznaczasz start z Windows i ciesz sie grą bez ścinek.