Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się zaczynać grać

Scre3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne że "opłaca" się zaczynać grać w CA ;)

To fajna gra. Nie zależnie czy grałeś wcześniej czy dopiero zaczynasz z tą grą.

Gracze z nx mają lekką przewagę ale przede wszystkim liczą się umiejętności danego gracza a nie ekwipunek.

Jeśli jesteś dobry to na pewno tego nie odczujesz.

BrutalusPL.png
Opublikowano

@UP

Nie zgodzę się z Tobą pod względem "lekkiej przewagi kolesi z NX". Jak ktoś kupuje Nexon Cash to ma b.dużą przewagę.

Ktoś kto nie potrafi grać, a mając speca i M416CQB potrafi rozjechać nie jednego pro gracza ... ale to zestaw dla prawdziwych "neo kidów".

Osobiście nie polecam zaczynać. Zacznie się od cheatowania, później po kilku banach zaczniesz grać legal i wydawac na CA sporo kasy po czym dostaniesz bana za nic.

Przekonałem się o tym na własnej skórze. 500zł poszło się ... za ? NIC.

Pozdro.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Czy opłaca się zaczynać grać w to czy nie to zależy dla kogo.Jak nie będziesz jechał na chackach to możesz grać i grać bo gra jest naprawdę fajna i polecam.Ale jak zaczniesz hackkować to możesz dostać bana a to fajne już nie jest.A co gości z nx to różnie bywa.Niektórzy sobie kupią masę nx i się uzbroją i Cię będą kosić cały czas.A dużo jest takich nx kidów.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Prosze mi nie wjeżdżac na tych "nx kidów", bo to dzięki nim dzisiaj gramy. To najwięksi sponsorzy gry.

Oczywiście, że warto grac. Mając nx możesz kupic mnóstwo lepszych broni, ulepszeń, masz dostęp do serwera 30 % expa i gp, ogólnie rzecz ujmując - grając 1vs1 początkujący z nx może roznieśc weterana bez nx.

Opublikowano

nie polecam zaczynac od nowa sam sie wycofuje powoli z tej gry lepiej kupic sobie black opsa za 80 zł niz wydawac kase na nx a zapewniam ze jak zaczniej to wydasz wiecej niz te 80 zl

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Proste chcesz grać to graj nie chcesz to nie widać po twoim entuzjaźmie że pograsz najwyżej kilka dni

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano (edytowane)

THX za odpowiedź przemyślałem sprawę i ca to g*wno Do zamknięcia

///Szczerze wątpie.

Zavetti

Edytowane przez Zavetti
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...