Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzien dodania tego tematu to 18 maja 09`... pare dni temu zrobilem sobie nowe konto w silku, na loaderze (o którym bedzie temat) przelozylem sobie rzeczy miedzy innymi gdf, xbow85+5, 60kk i tak dalej... ;/ wracajac do tego konta.. nikomu nie podawalem passow, nikt nie wiedzial nawet ze zrobilem nowe konto! i tu kieruje swoje pytanie.... czy jest opcja zostac shackowanym przez jakiegokolwiek (BEZ OBRAZY) moderatora??? krąży opinia iż to wlasnie przez LOADERA ludzie sa hackowani... przytrafilo sie to kilku moim przyjaciołą ktorzy rowniez kozystali z loadera wiec moze cos w tym jest??? czekam na odpowiedzi jak i na opinie. pozdrawiam.

Opublikowano

Twoi koledzy mieli przez coś innego hacka. Tutaj moderatorzy nie nie okradaja kont. Ze 2 lata boce i dość długo korzystam z programów z tego forum i zero hacka. Twoi koledzy zapewno ściagali loadera z innych, nieoficjalnych stron. Poza tym do każdego programu na tym forum masz skana a jak nie to możesz go sobie sam przeskanować.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

raze korzystamy z MPC ;) w taki razie jak moglo sie to stac? tyle czasu gralem i raz mi sie tak zdarzylo, zlodziej nie ukradl wszystkiego. bylo to na innym komputerze w którym rowniez byl LOADER ;/ jest jakis inny sposob na hackowanie? prosze jakiekolwiek info na ten temat... pozdrawiam.

Opublikowano

A ja radzę ściągać z pewnych źródeł, od pewnych użytkowników, a najlepiej z zagranicznych stron prosto z oryginalnego posta. Plik po ściągnięciu wrzucić na virustotal.com oraz poczytać opinie innych.

Przede wszystkim należy myśleć. Bez tego żaden AV nie pomoże.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano
A ja radzę ściągać z pewnych źródeł, od pewnych użytkowników, a najlepiej z zagranicznych stron prosto z oryginalnego posta. Plik po ściągnięciu wrzucić na virustotal.com oraz poczytać opinie innych.

Przede wszystkim należy myśleć. Bez tego żaden AV nie pomoże.

originalnego posta;>

szukaj : płatnych i zainstaluj av: Kaspersky ..

gate.png

Opublikowano

przeskanowane wszystko. przede wszystkim dla pewnosci zrobilem format dysku C na ktorym to osiedlaja sie virusy i kloggery. dziwi fakt iz zlodziej zabral sobie tylko kilka w.w. rzeczy a zostawil mi np kupe sosow 5-6-7d i kusze 72+7... chyba mial dobre serce ;)

Opublikowano

Jeżeli chcesz być pewnym że jest czyste to ściągaj z www.recyfer.info - oficjalna strona Loadera.

Opublikowano

Jesli chcesz byc pewny, to nauzc sie pisac >.> "przyjaciolą"? ... Od 2006r. jade na botach i innych wspomagaczach i 0 hacka... mam pr0 el0 antywira noda

"-Kocham Cie

-Wypierdalaj"

lol

Opublikowano

w takim razie w jaki sposob moglo dojsc do haka? nie sciagam ni(bo mam limit) nikt nawet nie wie ze mam konto. poza tym zaraz po haku moja kusza byla wystawiona na stallu. jakies opinie? zrobil mi to ktos z serwera. ale jak?!

Opublikowano

a co taki ciekawy ? Obojetnie jak ... W/w osoby podaly Tobie jedynie sposob by przed hakiem i zlodziejami sie uchronic ... nie podadza Tobie na tacy sposobu jak okradac innych o ile w ogole taka wiedze posiadaja ...

Nie sciagaj badziewia , nie podawaj nikomu passow to konto bedzie cale

Opublikowano

Skąd my to mamy wiedzieć jak Cię hackli ? Ludzie w tym temacie podali jak się uchronić przed hackiem i wykorzystaj to żeby się uchronić przed tym.

Closed

Sig.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...