Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odbanowanie Konta

dzikus19994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy jest jakis sposob aby odbanowac sobie konto np jak tam dostalem na 20 lat bana? Bana dostalem na PL

Mógłbyś się zapytać modernatorów polskiego metka o dokładny powód bana jeżeli jest źle to się nieda odbanować proste....

Pomogłem??? Daj *5 ...

Gram w metina xD

Monastyr 77lv nick Pampix

Grymuar lv 60 nick Pampix

Longjuyt2 lv 83 PampiX

Staram się grać ostro i być TOP

1

Jeżeli uważasz że Owned! i Bambos to Cwaniaki przez duże C xddd to skopiuj to do swojej sygny
Opublikowano

ziomek. hehe smieszny jestes "item odzsykac" wiesz zeby mi odbanowali konto tylko zeby itemy zabrac bym mial z tamtego konta okolo 300kk... to troche juz jest... i nikt CI KONTA NIE ODBANUJE PO TO ZEBYS ITEMY ZABRAL! czekaj 20 lat i po sprawie ;]

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano
NO ale ja mam calkowicie inny powod bana a nie dalo by sie cos zrobic ip zmienic albo cos innego bo musze chociaz itemy odzyskac

Bana dostałeś na konto, a nie na ip, więc nic Ci to nie da. Nikt nie odbanuje żebyś przełożył itemy. Zasłużyłeś to masz.

Opublikowano

Moze by tak Closed bo odpowiedz została udzielona

ps itemki przełożysz za 20 lat jeśli do teo czasu metin2pl nie padnie

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...