Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka skrzynke kupic

wilku95

ktora skrzynka lepsza  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. ktora skrzynka jest lepsza

• myst-n
      9
    • transport locker
      18
    • black hase cay
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem chcę se kupić nx i za to kupić skrzynki jakieś i co radzicie kupić . Ja na początku chciałem kupić transport lockera bo dzisiaj mi wyleciała trg na 30dni

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

Głos na Trasport Lockera ... masz bodajże dobre 3 rzeczy z 1 skrzynki (ale nie da się chyba perma).

Ale kusi Black Case ^^ Tam można trafić perma ale trzeba mieć niezłego farta.

EDIT

@Down

Właśnie nie byłem pewien 2 czy 3. Osobiście tylko raz to kupiłem.

Ale nie byłem zadowolony bo tylko 7D+7D jakieś śmieci ...

NAJLEPSZE I TAK SĄ KLIKI ! :D

Szkoda że nie ma w sprzedaży już.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Najlepiej jak kupisz Transport Locker bo najbardziej się opłaca - wylatują 2 rzeczy i przeważnie na 7 dni.Co do black hi sec key to zależy bo jak masz szczęście to Ci wyleci coś na dłuższy okres albo na perma - ale to bardzo rzadko.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Specjalista
Opublikowano

bierz lockera, bo nawet permy z niego lecą, ale żadko

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Myst-N kupuj transportery to moim zdaniem gówno z doświadczenia o tym wiem albo blac hase cey może perm wyleci zdarza się :)( ja tylko na 100% pasy poluje jak mi wyleci jakaś broń to się wkurwixx )

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

myst-n oczywiscie bo z transport leci 1 bron i 1 ciuch lub pistolet wiec lepiej zaplacic za 1 bron taniej

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Zależy do czego chcesz.

Jak polujesz na perma, to tylko Hi-Sec,

ale jak chcesz jakies fajne bronie, to transport locker ;>

People call me Avi.

Friends call me Uncle Avi.

pwned3.jpg

Opublikowano

jak weźmiesz 2, 3 black keye to nie ma co się spodziewać rewelacji.

polecam transport lockera. dwa przedmioty masz gwarantowane.

Specjalista
Opublikowano

jak masz dużo nx to bierz 15 black key'i i poluj na perma (może się pofarci i spec :love:)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

kup se jakąś broń na 7dni albo coś innego albo dozbieraj nx i kup broń na perma ale tego shitu nie kupuj

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Moim zdaniem temat żeka MYST-N i niema nic leprzego a jak ktoś ma inne zdanie to się myli 8 miesiency na cvombacie(No może mało ale zawsze coś )taki żart 24

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

Transport locker jest najlepszy.

bo z transport leci 1 bron i 1 ciuch lub pistolet wiec lepiej zaplacic za 1 bron taniej

Hmm nie wiem w jakie Ty CA grasz...

transport - gwarantowane 2 itemki. Bronie wylatują dobrej jakości i na dłuższy okres czasu od innych

myst-n - rzadko wypada coś na prawdę fajnego i na długo ale lepsze od black keya

black key - ludzie kupują jedyni dla exp passów lub próby szczęścia, gdyż można wylosować broń na perma

@Mod

Chyba autor uzyskał już wystarczająco dużo odpowiedzi..

EDIT

Moim zdaniem temat żeka MYST-N i niema nic leprzego a jak ktoś ma inne zdanie to się myli 8 miesiency na cvombacie(No może mało ale zawsze coś )taki żart 24

Popracuj nad ortografią... Nie tłumacz się chorobą, bo to nikogo nie tłumaczy. Jak masz problemy z tym to pobierz przeglądarkę w której błędy będą Ci się podkreślały. Mój kolega codziennie trenował i teraz już w ogóle tego nie ma, więc denerwuje mnie jak ktoś się tłumaczy że jest chory

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Transportery i MystN to gówno nad gównami nad gównem gówno .

Najlepiej kupić Czarne Klucze i polować na Lateksowe Postacie czy też howka na perma

Bo co ci z transportera czy myst N ?

Dropnie gówno i na nic się zda .

Ja mianowicie wolę rzeczy z normalnego sklepu za GP niż NX

lepiej mi się nimi gra

9368_gold.png

Opublikowano

Bebson: Popracuj nad ortografią... Nie tłumacz się chorobą, bo to nikogo nie tłumaczy. Jak masz problemy z tym to pobierz przeglądarkę w której błędy będą Ci się podkreślały. Mój kolega codziennie trenował i teraz już w ogóle tego nie ma, więc denerwuje mnie jak ktoś się tłumaczy że jest chory

Kazdy polak ma trudnosci z ortografia ;]

Popatrz na Tuska " w bulu i nadzieji"

Polski jezyk trudny ...

A co do tematu : Transpod Lockeda bierz.

///Popatrz na Tuska " w bulu i nadzieji"

Tego faila walną Bronek,a nie Tusk o,O

Moze, zapomnialem :]

///Nie każdy ma problem. Każdy może walnąc gafe, a jeśli ma dysortografie to go to nieusprawiedliwia, bo zanika, tak samo jak dysleksja.

Zavetti

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Up znawca sie znalazl

@TOP najlepiej transport masz gwaratnowane 2 rzeczy

Z bingo wyrawalem super elite :D

Z black na 30 kluczu wyrywasz cos na perm

podobno tak jest widzialem filma , ale moze jakims cudem zamist pasow za pierwszym razem trafisz 30//90//perm ?

A myst N jedna bron//rzecz i moze byc na dzien wiec sie nie pocieszysz ;D

Opublikowano

Transport locker jest najlepszy.

Hmm nie wiem w jakie Ty CA grasz...

transport - gwarantowane 2 itemki. Bronie wylatują dobrej jakości i na dłuższy okres czasu od innych

myst-n - rzadko wypada coś na prawdę fajnego i na długo ale lepsze od black keya

black key - ludzie kupują jedyni dla exp passów lub próby szczęścia, gdyż można wylosować broń na perma

@Mod

Chyba autor uzyskał już wystarczająco dużo odpowiedzi..

EDIT

Popracuj nad ortografią... Nie tłumacz się chorobą, bo to nikogo nie tłumaczy. Jak masz problemy z tym to pobierz przeglądarkę w której błędy będą Ci się podkreślały. Mój kolega codziennie trenował i teraz już w ogóle tego nie ma, więc denerwuje mnie jak ktoś się tłumaczy że jest chory

Najpierw czytaj regulamin a potem zapoznaj się z tematem dyslekcja tak jak mówisz praktycznie 70 % wychodzi z tej choroby ale ja mam pecha i jestem w tej pechowej 30 % że ma do końca życia więc przestań się tu pokazyać jak jakiś miodek napisz temat info związane z CA a nie każdemu wypominasz ortografię

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

Widze, że odbiegamy od tematu. Odpowiednie osoby dostały po warnie.

Zamykam, przez ten czas na pewno kupiłeś skrzynke, a jeśli nie to wzoruj się ankietą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...