kamugo Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 (edytowane) Witam. Słyszałem, że jest możliwe uruchomienie easymetin2 na kamermodzie(http://www.metin2mod.tk/ml2010sf.html). Ktoś wie jak to zrobić? Edytowane 18 Czerwca 2011 przez kamugo Misiekantos253 1 Odnośnik do komentarza
RyszardRatownik Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 musisz miec zablokowanego hs bo inaczej HS wykryje Odnośnik do komentarza
kamugo Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 A co ma hs do rzeczy? Ja się pytałem o blokadę hs? Ja chcę tylko wiedzieć jak uruchomić na kamermodzie easy metin 2 (jeśli się da). Misiekantos253 1 Odnośnik do komentarza
Krayter Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 A ja z tego co wiem to jak masz metka i kamera w środku juz zainstalowanego to gdy włączasz przez Em2 to już sam ci się powinien kamer włączyć bo on pliki metka zmienia a jak włączasz normalnie to to jest tylko obejście... Odnośnik do komentarza
kamugo Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Gdy włączam easy metin 2 wyskakuje mi to okienko że mogę uruchomić jeszcze 3 metiny. I gdy klikam włącz wyskakuje aby zlokalizować plik mein2client.exe. Wtedy wybieram tez z metka z kametmodem i włącza się zwykły pl. A tobie to nie wiem o co chodzi. Tak to chaotycznie napisałeś. Mógłbyś w punktach? Bardzo mi zależy na easy metin 2 na privy, bo tylko on ma autopickup określonych przedmiotów(sztabki^^). Misiekantos253 1 Odnośnik do komentarza
AcoCiDoTego Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 sciagnij se tego exp bota jest rownie dobry co easy metin2 i mozesz go zalaczac ile chcesz i nawet na kamer modzie dotego darmowy a nie to co easymetin2 http://www.megaupload.com/?d=VXQI4ELT Odnośnik do komentarza
kamugo Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 (edytowane) Ludzie... Czytajcie trochę! Nie chcę expiseasy v3 bo nie ma autopickupu określonych itemów! I loga z niego. Czy wy se jaja robicie z tego tematu? Odnoszę wrażenie że piszecie bez sensu byle co żeby tylko posta nabić, a nie jakbyście chcielibyście mi pomóc! Ponawiam pytANIE I PROSZĘ O sensowne ODPOWIEDZI. Edytowane 19 Czerwca 2011 przez kamugo Misiekantos253 1 Odnośnik do komentarza
nfsmw10 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 A eastmetin jest darmowy ? Odnośnik do komentarza
UppsiK Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Nie, em2 nie dziala na kamer modzie. Na modzie dziala tylko exp is easy. Kiedys andrzej robil patch z kamer modem, ale to bylo kiedys Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi