Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie łowić na FB ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

mam pytanie gzie łowicie na FB tak żeby GM nie przylukali. Ostatio łowie se na 3 kontach i dobrze ze bylem przy kompie bo tu je.b GM wbił i stał koło mnie... GM teraz się biorą ostro za hackerów. Nie mam pomysłu. Nie którzy łowią w górach ale jak tam wejść ? :D wynagrdzam. Najlepiej jakby ktos mapke z zaznaczonymi miejscami wrzucil to wtedy 5* poleci

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

aha.. m2fish 3.09. ma wbudowane łowienie w ziemi jak coś. Ale skąd WH ?

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Ja zawsze łowie tam gdzie wszyscy m1 ch1 w mieście, i wczoraj banika dostałem :D

Najlepiej w górach, ściągnij wh, tam nikt nie może Cię przylukać

1356721310-U739101.png

Opublikowano

oo świetnie.! wchodze teraz patrze jeb Twoje konto jest zablokowane na szczescie mam jeszcze kilka kont ;d poradźcie dokładnie gdzie łowić proszę dajcie ten link do WH. łapcie po +/-

Opublikowano

Ja mam WH i m2fish 3.09 daje żeby łowił na ziemi, to będzie łowić ale tylko na trawie itp. w górach jak daję żeby łowił to pisze "Nie można łowić tu ryb" więc WH ci się do fb nie przyda chyba że jest jakiś sposób.

Opublikowano

jaki np. ? jaki FB łowi w górach?? bo to bez sensu expisz konto 30lvl w 4 dni polowisz se 2dni i ban ! ;/

Opublikowano

Ehh i tak dostaniesz ban . Polecam Ch2 m1 tam gdzie wszystcy gracze łowią czyli przed miastem ... Gm tam nie chodzi ;] Bo sam łowie od 2 tyg .

Nic Mnie Nie Obchodzą

b6oyur.png i 2lw1vg2.png Wejdź Tylko W http://www.pajacyk.pl/zlicz.php I Kliknij W Brzuszek Pajacyka !

Dzięki temu skromnemu gestowi pomożesz innym :) Bo pamiętaj to nic nie kosztuję a tak wiele może pomóc :) Więc nie żałuj swojej 1 sekundy życia na kliknięcie !

1055js7.png

Co robi Czasem Metek z graczami :>

Opublikowano

up ale ja mam slaby komp i na 4 kontach to lagi bd i FB bedzie swirowal ;p moze wezowe Pole ?

Opublikowano

Nie ma takiego miejsca gdzie można łowić z fb bezpiecznie;/ Mi wiele kont zbanowali!!! GM widzi wszystkich na mapie... Beginner II ma racje łów tam gdzie wszyscy.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tam gdzie jest mało ludzi na mapce to nie łów. Bo GM zobaczy ile jest online na danej mapie np. z 5 osób. I przykładowo na pustyni sprawdzi każdego i ty tam będziesz akurat i BAN.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

I TAK DOSTANIESZ BANA ZOBACZ NA FILMIKU U MNIE W TEMACIE JA ŁOWIŁEM W GÓRACH NIESTETY BAN ;]

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Na inne mapy też nie chodź, bo GM i tak zobaczy, będzie Ci szukał. Najlepiej w tłoku ludzi, a to że nie możesz to Twój problem. Odpal 2 a nie 4 konta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...