Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1.co to plvl - dobrze uzasadnic

2. Prosze o podanie mi gdzie i na jakim lv expic w lc 777 (wiem ze bylo ale nie zrozumialem ) - (prosze napisac wyraznie i oddzielac)

3. o co chodzilo z szukaniem zamachowca i wtedy plvl i ze raz dwa nabije 90 ?

Edytowane przez SimonXXL

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano (edytowane)

To tak

1. Plvl znaczy iż idziesz z kolegą/koleżanką na jakiekolwiek expowisko, twój kolega ubija potwora tak aby mu zostało bardzo mało hp, tak abyś mogł go rozwalić, wtedy on się teleportuje do miasta i to go zabijasz i masz całego expa z potwora a nie jakąś małą część bijąc z kolegą.

2.od 1 do 5 w tej swiatyni na poczatku

, potem wszelakie wilki do jakiegos 7lvla nastepnie małpoludy i jelenie, po tych wilkach i malpoludach powinienes wbic fioletowy pasek, najlepiej go zbic na harpiach bo daja wystarczajaco expa na 22lvl, wtedy powinieneś farmić pu najlepiej z 110k żeby mieć spokój do końca gry, ale 50k 60k też wystarczy, farmisz oczywiście w procyon po farmie także tam expisz do 30-34lvla potem

juz musisz isc na bazyliszki przed prockiem lub tak jak ja to robie na potworki ze zblizonym lvlem w merak to do 38-40lvla potem do wiezienia w merak i tam grzejesz kazde mobki aż do 49lvla

, nastepnie idziesz do dratan na giganty one sa zaraz obok miasta po lewej gornej stronie na mapce jak jest takie rozdroze to idziesz w prawo i tam je grzejesz do 57-59lvla potem idziesz na golemy sa po drodze na sfinxy i tomb'a. tam bijesz pasek i zbijasz go w tomb'ie lub tower zależy czy tomb bedzie wyzerowany i jakie eq bedziesz mieć, jeśli słabe to tower, a jeśli mocne i tomb bedzie na maxa wyzerowany to zdecydowanie więcej expa w tombie jest.

jak wbijesz 68 69 lv z bicia paska na golemach to idziesz potem bic pasek na gremlinach, chyba że masz cały secik +9 +10 i wepa 69+14 +15 +16 to mozesz iść do tomba sam expić lub z 1 do 7 kolegow tak jak to party ogarnia, i od kiedy zaczniesz siedziec w tombie to az do 106 110 nawet lvl'a mozesz tam siedzieć potem już nie wiem gdzie expic ponieważ nie wbiłem tego jeszcze :]

oczywiscie pasek na kazdych z nich nabijesz wiec zbijać w przedziale 30-49 najlepiej w egeha na gremlinach, 50-60 zbijać w tower ale z dobrym eq ze slabym mobki na 70+ w egeha, 70-109 w tombie na luzie pocisniesz, dalej nie wiem :]

3. z zamachowcem chodzi o to, że on ma takiego sklia że sie nie musi teleportowac do miasta tylko poprostu robi tak ze ten mobek jakby go już nie widział i szybciej to idzie poprostu, ale expa i tak dostaje ta szelma troche więc jak dla mnie najlepszy plvl tradycyjny.

Mój własny poradnik do expa ;]

Życzę powodzenia w grze i zapraszam na serwer Sarissa do gildii WILCZKI szef Buuuuuka lub ZaklinSill zmieniają się co troche ;)

Do grania polecam Zaklinacza-Specjalistę, Czarodziejke-Wiedzme(chyba, tak zebys mogł używać laski nie różdżki bo ona do dupy jest), lub cienia

Edytowane przez Shout2000
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...