Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki wybrać internet.

zebek911

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki wybrać internet. Mieszkam w miescie Stalowa Wola oczywiscie radiówka odpada (mega pingi najmniejszy jaki mialem 999). Myśle o Netii ale piszą na necie, że w razie usterek nie naprawiają a neostrada jak sama nazwa wskazuje ,,neo'' tez na necie czytałem i niebardzo. Szukam czegoś do 70 zł miesięcznie. Aktułalnie posiadam internet z małej firmy STI mam najszybszy pakiet za 70 zł 1 MB/s i pingi mam 180-280 na polskich serwach BFBC2 a na zagranicznych 800-999 download mam 256 Kb/s a upload 50Kb/s jak coś sciągam help z góry thx.

P.S. Ucieszył by mnie internet jakieś 25 Mb/s lub coś z Download min 1024 Kb/s i Upload min 124 Kb/s

Opublikowano

Polecam neta z biedronki kupujesz doładowania po 15,20,35 zł i wbijasz w modem kod i śmigasz zajebiste naprawde

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

Netia jest ok. Problemy z papierami czasami są ale poza tym z internetem się nic nie dzieje.

Jaką masz prędkość internetu domyślam się, że z netii wejdzi na stronke www.speedtest.net i napisz jakie masz wyniki i jakby co wybierz server Gdańsk

Opublikowano

Ja polecam UPC.

banner-celtic.gif

Zapraszam na mój profil yt.

www.youtube.com/haaczykk

na którym 'vloguje'

rozmawiam między innymi o sporcie konkretnie o piłce nożnej i nie tylko!!

subskrybujcie !

oraz zapraszam na stronkę fanów Celticu Glasgow:

Opublikowano

A ja polecam neostradę :)

Nie oszukują, miła obsługa, zawsze coś doradzą aby obniżyć koszt, szybki kontakt, szybkie naprawy. Zero problemów.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Ja też polecam Neostrade ;]

Ja mam pakiet 6MB i jestem bardzo zadowolony, ale to pewnie dlatego, że wcześniej miałem 1MB ;p

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano
neostrada jak sama nazwa wskazuje ,,neo'' tez na necie czytałem i niebardzo.

O huja ci tutaj biega? Masz neostrade i jesteś neo? Uwierz mi bez tego.

neo git.

A jezeli ja chcialbym mieć internet okolo 20 mb/s, i tak do 50 zł, to gdzie ? Netia, UPC, Euronet?

Załóż sobie temat a z stąd wykurwiaj.

; )

Opublikowano

Polecam Netię, ludzie, którzy tu piszą o neostradzie jaka jest wspaniała - są jej użytkownikami i najczesciej nie maja mozliwosci zmiany na inna siec. Jak sie uwolnilem od neostrady to myslalem, ze bede tanczyc. Neostrada to posrana obsluga, beznadziejny serwis - dlugo sie czeka na naprawe oraz drogi internet (chociaz ostatnio sa promocje). Jak mialem cos uszkodzonego w neo, to mialem naprawiane w przeciagu 2 dni, tylko dlatego tak szybko bo mialem znajomosci w serwisie.

PS. Mam 8mb i mysle o lepszym, ale tylko do downloadu / stawianiu jakiegos serwera.

Opublikowano
Polecam Netię, ludzie, którzy tu piszą o neostradzie jaka jest wspaniała - są jej użytkownikami i najczesciej nie maja mozliwosci zmiany na inna siec. Jak sie uwolnilem od neostrady to myslalem, ze bede tanczyc. Neostrada to posrana obsluga, beznadziejny serwis - dlugo sie czeka na naprawe oraz drogi internet (chociaz ostatnio sa promocje). Jak mialem cos uszkodzonego w neo, to mialem naprawiane w przeciagu 2 dni, tylko dlatego tak szybko bo mialem znajomosci w serwisie.

Hahaha co ty tutaj pierdolisz. Gówno wiesz a się odzywasz. 2dni i znajomości w serwini, to w huj znajomość. W przeciągu 42h mają przyjechać i koniec (w dni robocze), u mnie nawet nie w przeciągu 1dnia przyjechali a na zadupiu mieszkam. Obsługa, serwis i czas czekania na internet cud miód, a internet drogi? Też nie powiem.

btw, wyjdź.

; )

Opublikowano

Kurwa weź netie ja mam 20 mb/s płace 64 zł bodajże jestem u nich 5 lat sciąga z predkoscią 2.4mb/s upload 1 mb/s żadnych problemów z nią nie mam !

Opublikowano

Hahaha co ty tutaj pierdolisz. Gówno wiesz a się odzywasz. 2dni i znajomości w serwini, to w huj znajomość. W przeciągu 42h mają przyjechać i koniec (w dni robocze), u mnie nawet nie w przeciągu 1dnia przyjechali a na zadupiu mieszkam. Obsługa, serwis i czas czekania na internet cud miód, a internet drogi? Też nie powiem.

btw, wyjdź.

Nie potrafisz poszanować czyjegoś zdania. Każdy wie, że neostrada to masówka, dopiero ostatnio trochę wzieli się do roboty, bo klientów cały czas tracą. Jak to napisałeś na zadupiu mieszkasz, więc widać, że gówno wiesz i gówno widziałeś na ten temat.

Jak ktoś stawia na nowoczesnosc, innowacyjnosc oraz super obsluge - Netia jest dla niego. Niech sie w neo liveboxami udławią :)

Opublikowano

Panowie ale prosze nie kłócić się. Mieszkam w Stalowej Woli i jak weszłem na strone Netii i wpisałem w takie okienko nazwe mojego miasta i pisało ,że niedostępna usługa w moim miescie. Dlatego muszę się zastosować do ,,Neo''strady a tak na koniec jakie macie transfery przy sciąganiu plików.

Opublikowano

1348755398.png

Neo 2 MB/s

Mam od 5 lat neo i bez problemów. Dostałem też za czas bycia w neostradzie monitor LCD 24' HD za 1 ZŁ. Niby pisze, że ping 100ms ale na bfbc2 czy cs mam po 30-50 max

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...