Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zaczynam grę w Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zaczynam moją przygodę z Metin2, a dokładnie Surą BM z bulidem exp/pvp. I potrzebuję waszej rady. Jakie hacki, boty. bugi przydadzą się, aby szybciej wbijać kolejne lvl? Sam nie mogę się zdecydować co na początku zrobić. Mam również możliwość grania na koncie 73 lvl Wojownika Body, lecz ze średnim EQ.

Proszę o szybką pomoc.

Pozdrawiam.

Wróciłem ;]

Opublikowano (edytowane)

1.polecam EasyMetin2 tydzień i masz 55lvl tyle żę jest płatny ale przynajmniej nie kicka!!!!!

2.Wogule jeżeli zamierzasz grać na hackach to polecam sobie wrzucić przerobionego hack shilda i przy okazji poczytać sobie w temacie jak zablokować hackshielda linka nie pamientam

3.Darmowy jest exp is easy ale niejestem pewien czy on działa a jeżęli już ta na 99% kicka.

4.Aktualnie żaden DMG na Skille nie działa takżę to chyba wszystko.!!!!

5.Są tak na prawde 3 godziny darmowe easy metin2!!!! rano bodajżę między 7 a 8 rano i po południu międzi 16/17.W przypadku tego drugiego możesz zalogować sie między tymi godzinami ale expićmorzesz do 18.po 17 nie możesz już się zalogować!!!

Daj plusa + i kliknij na pajacyk

Edytowane przez mati9622

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.