Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z win7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od wczoraj mam na kompie win7, o dziwo nie musiałem instalować liveboxa a i tak miałem internet przez cały dzień, wystarczyło ze podłączyłem komputer z liveboxem kablem. ale teraz juz 2 raz padło mi łącze wiec postanowiłem go zainstalować, ale pojawia się problem ... kiedy próbuje z płytki odpalić instalke liveboxa pojawia sie:

1308391543-U354036.png

i co mam zrobić -.-

pozatym nie moge usunąć avasta którego miałem wgranego odkąd odebrałem komputer -.- pisze ze nie mam uprawnien administratora a jestem na koncie administratora ...

Opublikowano (edytowane)

Też mam liveboxa i w ogóle nie musisz go Instalować ,bo Siódemka Ci po formacie automatycznie zainstaluje

większość sterowników podłącz tylko kabel Ethernet i net będzie prądzić :)

Zaś jak masz lapka z Wi-Fi i chcesz tym sposobem połączyć się z netem to przy formatowaniu podajesz 26 cyfrowy klucz WEP i Siódemka

Ci sama nawiąże połączenie z Internetem poprzez Wi-Fi .

Edytowane przez MamColta
Opublikowano

najlepiej połączenie z liveboxem sprawuje się pod wifi i albo zwykłym kablem Ethernet najmniej problemowe

instalujesz konkretnym celu że ci tak strasznie potzrebne jak działało jedno bez problemowo ? USB niepotzrebnie tylko instalować bo właśnie ono jak i sterowniki najczęściej są problemem dla windowsa

awasta usuniesz w trybie awaryjnym, przy starcie kompa wciskaj F8 i wybierz tryb awaryjny

w

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png