Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheato'wałem w MW2 steam

dom1200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam około 7 miesięcy temu uruchomiłem calla i konsola wystawiła mi komunikat "Wykryto kod". Ja raz podwyższyłem sobie LVL i najwidoczniej czas gry się nie zgadzał i dostałem (bana chyba na stałe). A o to moje pytanie. Czy dało by się powrócić do poprzedniego stanu, żeby grać z ludźmi ze steam, czy pozostaje tylko Alteriwnet ? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

Opublikowano

Nie masz wyjścia pozostaje tylko alterIwnet. Ale radze nie cheatuj mi ukradli konto na steamie i raz zbanowali mnie na alterIWnet i teraz juz nie cheatuje.

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

eeehm jak by to powiedzieć... Można grąc na Steamie jeśli ma się tzw. MW2 Liberation. Ale jest jedno ale, można grać tylko prywaty. Czyli tylko ty możesz tworzyć prywatne serwery, a inni mogą wejść na twój serwer (nawet ci, co dostali już bana (musza tak jak ty wejść do gry przez Liberation)). AlterIwnet też może być, nawet AiW jest lepsze wg. mnie od Steama! Darmowe DLC, ale jest dość dużo cheaterów.

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...