Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomóżcie.....

arturo R34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak pisac w WR podczas gry tak zeby nikt z graczy tego nie widzia oprocz tego do kogo ja chce napisac......??????

i jeszcze jedno.....

jaką broń proponujecie jak dla gracza ktory narazie ma 5 level ??????

macie jakąs zaufaną bron ktorej za zadna inna byscie jej nie zamienili???

Opublikowano

możesz pisać do wszystkich graczy lub do drużyny (F1 lub F2)

a co do broni to zależy na jakich mapach grasz

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

Nick osoby do której chcesz napisać poprzedzasz znakiem " po czym wpisujesz nick, a po spacji treść ;d

Opublikowano
Jak dla mnie najlepsza broń dla assaulta to k2 B)

jak dla mnie to k2 jak kolega wyżej wspomina, albo tar_21 - tymi brońmi możesz nieźle ownić :-)

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

no wlasnie ja tez mam AK47 i jestem z niej zadowolony...... tylko ze myslalem ze jest lepsza bron od AK.....

dlatego pytam.....

ja gram na średnich mapkach..... a naj czesciej na serwerze o nazwie MONTANA

Opublikowano

Pisanie: Wpisujesz w czacie "(cudzysłów od razu nie 2x'_i nick. Przykład:

"piczochlas ale z Ciebie cipa - wysłanie wiadomości "ale z Ciebie cipa"

Broń: Tak więc na 1 lvl jeśli jesteś słabszym graczem polecam AK47 ;] Duże DMG. A jeśli już trochę ogarniasz, polecam M4A1 lub na 6 lvl K1 ;]

Opublikowano

ale z tego co zauwazylem to M4A1 jest slapsze od AK-47 pod wzgledem zniszczen... tylko ze M4A1 szybcie wystrzeliwuje pociski...

Opublikowano

I jest celniejsze? Na niskim poziomie gry gracze wybierają AK47, bo jest droższe, silniejsze itp. Ale czy gracze z hajgh levelem częsciej kupują AK czy M4?;> Raczej M4 ;] I sam wolę M4 (choć do niedawna preferowałem grę z AK) xD Bo to jest ofn gun i już.

Opublikowano

a na 10 lv to jaką bronią najlepiej grać na marien?

<<<<<<<<<<<<<<HUJ>>>>>>>>>>>>>>>>
Opublikowano

1. Piszesz tak jak wczesniej powiedzieli koledzy np. "arturor34 siema

2. Polecam m4a1 lub ak47 :)

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

1."nick czyjś i wiadomość i jak już pisałeś do tego kolesia to zrób " i strzałka w dół szybciej będzie bo ci nick wyskoczy

2. kup ak47, m4a1, wbij 6lvl i kup tar ;)

o.O
Opublikowano

ja mam z SHIFTEM wciskać te dwie kreski u góry (") czy bez??? ( np. "nick ) i po spacji treść ?????

mnie tez interesuje broń FAMAS ale ona jest zablokowana i chyba trzeba kupić konto premium żeby mieć wszystko odblokowane...

a ja nie wiem w jaki sposób je kupić i ile to będzie kosztowało......

a co do broni TAR_21 to zdaje mi się że jest słabsza od AK-47 i M4A1.....jak uważacie ????????

Opublikowano
ja mam z SHIFTEM wciskać te dwie kreski u góry (") czy bez??? ( np. "nick ) i po spacji treść ?????

mnie tez interesuje broń FAMAS ale ona jest zablokowana i chyba trzeba kupić konto premium żeby mieć wszystko odblokowane...

a ja nie wiem w jaki sposób je kupić i ile to będzie kosztowało......

a co do broni TAR_21 to zdaje mi się że jest słabsza od AK-47 i M4A1.....jak uważacie ????????

co do FAMASA to ja też do końca nie wiem, czy trzeba premium i lvl21 mieć, czy tylko lvl21? bo naraziem mam prawie 15lvl :P

a TAR_21 jest dobrą bronią (porównywalną do famasa pod względem szybkości strzału, ale obrażenia ma już niższe)

Mimo wszystko polecam TAR_21, bo sam nią nieźle owniłem każdego, ale teraz wolę grać medyczką i mam P90 (które każdy na forach odradza), a ta jest tak naprawdę świetną bronią.

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

1248991649.gif

Opublikowano
co do FAMASA to ja też do końca nie wiem, czy trzeba premium i lvl21 mieć, czy tylko lvl21? bo naraziem mam prawie 15lvl :P

a TAR_21 jest dobrą bronią (porównywalną do famasa pod względem szybkości strzału, ale obrażenia ma już niższe)

Mimo wszystko polecam TAR_21, bo sam nią nieźle owniłem każdego, ale teraz wolę grać medyczką i mam P90 (które każdy na forach odradza), a ta jest tak naprawdę świetną bronią.

... Pwned? Aby kupić Famasa, należy mieć 16 lvl i premkę. Można również kupić na 1 lvl, ale tylko jeśli masz premkę i kupujesz za kredyty.

A co do Twoich wypowiedizach o broniach... I co? Tar dobrze się sprawdzał na roomach 1-10?;> Look, że nikt powyżej 21 lvl tego nie ma... No może jak ma golda i Tar służy jako dobijacz... A P90? Też grasz z loukami po 11 lvl max?;s Wejdź gdzieś, gdzie grają playerzy po 30 lvl 1.3 + k/d. Ciekawe czy P90 będzie dalej taki pr0 0fn gun. Pozdro...

@topic

Powtarzam po raz któryś -.- Kup M4 ^^

Opublikowano
... Pwned? Aby kupić Famasa, należy mieć 16 lvl i premkę. Można również kupić na 1 lvl, ale tylko jeśli masz premkę i kupujesz za kredyty.

A co do Twoich wypowiedizach o broniach... I co? Tar dobrze się sprawdzał na roomach 1-10?;> Look, że nikt powyżej 21 lvl tego nie ma... No może jak ma golda i Tar służy jako dobijacz... A P90? Też grasz z loukami po 11 lvl max?;s Wejdź gdzieś, gdzie grają playerzy po 30 lvl 1.3 + k/d. Ciekawe czy P90 będzie dalej taki pr0 0fn gun. Pozdro...

@topic

Powtarzam po raz któryś -.- Kup M4 ^^

Oj up mylisz się, są gracze z TAR_21 chyba nawet 34 lvl (i mnie to zdziwiło), ale może dlatego, że miał mało dinarów.

Co do tego to racja że 21lvl+ częściej kupują famasa niż takie byle co jak TAR_21, bo dla nich jest to dużo lepsza broń.

A z P90 to nie gram z lowkami, zdarzają się high lvl-e z famasem, m134, mp7a1 i wg mnie to jest bardzo dobra broń do obrony przed takimi.

Znajdą się też tacy, którzy grają P90 i nim wymiatają.

Oczywiście, jak będe mieć odpowiedni lvl + premkę to kupię MP7A1 :)

-a co do tematu, to na 5 lvl opłaca się kupić m4a1.

high lvle też nią grają:)

@edit a jak nie wierzysz, że z high lvlami gram z p90 to kliknij to:

http://img200.imageshack.us/img200/9592/statsf.jpg

Headshot TV

1248991649.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...