Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam komputer z Windows XP i brat przez przypadek usunoł cały dyck C na kurym był zainstalowany Win.Da się jakoś zainstalować np: Viste ale żeby nie usunać Dysku D dlaczeo ponieważ na tym dysku mam wszystkie rodzinne zdjecia i nie hce ich usunać bardzo prosze o pomoc

sp: Czy mugł mi ktos jeszcze podać jak zgrać na płyte poprawnie windowsa i zasinstalować bez usuniecia dysku D

@Edit

Edytowane przez miki42623

wsrh.jpg

Opublikowano

Jezeli chcesz instalowac windowsa to nie bedziesz miec zadnych plikow to jest tak samo jak formatowanie komputera. A jezeli nie chcesz tego stracic to zgraj sobie to na plytke, pen-driva.

Opublikowano

Podczas instalacji wybierasz czy chcesz formatować dyski tworzyć lub usuwać partycje czy instalować na nowo czy nagrać na istniejący system w celu jego naprawy ...

s2c77Oa.png

Opublikowano

Jezeli chcesz instalowac windowsa to nie bedziesz miec zadnych plikow to jest tak samo jak formatowanie komputera. A jezeli nie chcesz tego stracic to zgraj sobie to na plytke, pen-driva.

Co ty pier***** .. Jak odpala się instalka systemu to masz tam partycje i na której chcesz zainstalować system.. Skoro ważne dane ma na D to zostawia tą partycje w spokoju, formatuje tylko C i instaluje system.

11hbhnt.png

Opublikowano

A jakbym np; sciongnoł z www.dobreprogramy.pl Windows Vista chome premium i zgrał na płyte i wlonczył na kompie to tak też sie da ??

wsrh.jpg

Opublikowano

A jakbym np; sciongnoł z www.dobreprogramy.pl Windows Vista chome premium i zgrał na płyte i wlonczył na kompie to tak też sie da ??

Prosimy pisać po polsku kurwa

Nie wiem czy zrozumiałem ten język którym to napisałeś ale z tego co się orientuje to systemy microsoftu nie są udostępnione jako live cd

s2c77Oa.png

Opublikowano

Prosimy pisać po polsku kurwa

Nie wiem czy zrozumiałem ten język którym to napisałeś ale z tego co się orientuje to systemy microsoftu nie są udostępnione jako live cd

Aha czyli musze kupić oryginalną płyte

sp: sory że tak dziwnie pisałem :P

wsrh.jpg