Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronze premium - co daje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

21k dinarow a promo 1 lub wcale nieiwem bo sie chyba pozmienialo ze bronz 0 silver 1 gold 2 lecz niejestem pewien sam

a to co gold tylko 20%exp i bez 5slotu za free

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano (edytowane)

Za bronza tak jak za każdą inna premke odrazu nie dosaniesz promo, ale musisz napisać ticketa z proźbą o niego, jeśli nie chcesz długo czekać, to odrazu napisz jaką broń chcesz dostać.

Edytowane przez MegaSut o.O

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Promo dostaje się od razu jeśli kupisz premkę na G1 a jeśli np. na allegro albo na play span i wtedy za aktywujesz kod to musisz wysłać ticketa :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Tak na marginesie, do dostaje się itemka, bo promocode to kod. A kody można na innych aktywować kontach, a to masz już dodane.

Za golda - 3 promo, silver 2, bronze - 1 ( Tak mi napisali w tickecie, jak się zapytałem )

Tylko napisali mi kłamstwo, że przy bronze jest 5% zniżki na zakupy za G1 -,-

Opublikowano

Powinnieneś dostać 1 promo ale musisz napisać że kupiłeś i żeby ci wysłali promo na jakąś broń.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Najlepiej wyslac ticketa ze się nie dostało promo ale bez tego że od razu broń chcesz. oni ci przysyłają odp. jakie bronie możesz mieć lub w przypadku bronza 10k dinarow i odpisujesz im.

heh ja kiedys mialem golda i wyslalem ticketa i promo nie dostalem bo na nastepny dzień dostalem bana za dinar bota xD

snikersproject1.png
Opublikowano (edytowane)

Premka Bronze na 30 dni (21k dinarów).

Jeżeli kupisz premium z allergro musisz wysłać ticketa z prośbą o coda, powinni Ci przysłać Zestaw broni i będziesz musiał jakąś z nich wybrać.

A jeśli kupisz premke za G1 to automatycznie kod przychodzi :)

Edytowane przez Kondzio56

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...