Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zrobić temat z poradnikami  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zrobi? temat z poradnikami

• tak
      12
    • nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Wpadłem na pomyśł założenia takiego tematu bo to co jest tu jest troche nieczytelne i zamiast umieszczać tam poradniki niech zostaną tam same tutoriale, a na poradniki można zrobić nowy temat. Oczywiście każdy by mógł wstawić poradnik tylko by się dodawało odnośniki.

Nie wiem jak to może wyglądać, ale może coś w tym stylu:

ashe

1

2

3

master yi

1

2

3

No chyba, że macie jakiś lepszy pomysł.

Edytowane przez SurkiPL

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Za małą społeczność grającą w LoL-a mamy na tym forum - poradniki są nie do każdej postaci dlatego raczej proponował bym wyczyszczenie tamtego tematu ze skinów i modów a do nich stworzyć oddzielny temat.

Opublikowano

Wyczyścić nawet nie trzeba. Przydało by się po prostu jak jest ten napis tutoriale to na dole zrobić po prostu skiny etc..

Mamy tego tak mało, że chyba nie ma co tego rozbijać na 2-3 tematy. Do tego buildów na mpc jest podanych tylko kilka.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

ja moge porobić kilka poradników do posatci które ogarniam, pewnie znajdą się tu gracze którzy też troche już w to grają i porobią swoje

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Jestem za oddzielnym topiciem. Mam 30lvl, i w piz** championów, więc bez problemu mogę opisać większość bohaterów League Of Legends, w poradnikach. A wiele osób nie zna buildów, run, i takich tam.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.