Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam ostatnio zaczolem grac na moim drugim kompie w Metin2

kiedys na tym kompie lajtowo gralem bez lagow i wszystko bylo fajnie.

Potem zaczolem grac na innym kompie i tamtem lezal przez rok bez uzytku, a teraz chcialem sobie pograc

na tym starym kompie i wchodze i na poczatku przez jakies 3min jest bez lagow i potem sie zaczynaja obojetnie na jakim CH

chcialem na nowo wgrac windowsa ale zepsulem stacje dyskow :D. Nie wiem moze byc powodem zakurzenie komputera albo zawalony programami ? Prosze o pomoc jak go np wyczyścić i co zrobic

żeby normalnie mi chodzil komp. A neta mam lepszego nawet niz kiedys wiec to nie przez internet i prosze nie pisac "kup nowego kompa" czy cos takiego. Chcialbym zebyscie mi powiedzieli czy jest mozliwosc

zrobienia tego bez naprawy czy jakis kosztow. Z gory dzieki :)

I prosze jeszcze o linki do programow jakie moga mi tez pomoc :)

Edytowane przez seba5152
Opublikowano

Zrób format dysków. Weź patyczki higieniczne i wyczyść wentylatory i chłodzenia z kurzu, paprochów, etc.

Jak to zrobisz pobierz Metin, nie wgrywaj żadnych modów, cheatów, nie blokuj HS, etc.

Odpal Metina, spatchuj, a następnie CTRL + ALT + DELTE > Procesy > Proces Metina > Prawym przyciskiem: Ustaw Priorytet na CZASU RZECZYWISTEGO

Opublikowano

Jesli czyszczenie nie pomoze to pewnie zaczales grac na jakims privie ktory jest poprostu zlagowany i nic z tym nie zrobisz...

Opublikowano (edytowane)

Jesli czyszczenie nie pomoze to pewnie zaczales grac na jakims privie ktory jest poprostu zlagowany i nic z tym nie zrobisz...

Gram na PL ;ppp.

A jeszcze jak daje prawym na dysk C ---> Formatuj ---> rozpocznij ----> ok ----> i tutaj mam cos takiego : Nie mozna sformatowac tego dusku. Zakończ dzialanie wszystkich narzedzi dyskowych i innych programow, ktore korzystaja z tego dusku oraz upewnij sie czy w zadnym oknie nie jest wyswietlana zawartosc dusku. Wtedu ponow foramatowanie i daje ok . Wszystko mam wylaczone mam tylko wlaczony internet i folder moj komputer. Mam tak na kazdym dysku. Prosze o pomoc.

A i przypominam ze z plyty nie moge sformatowac bo mam uszkodzona stajce dyskow ; p

Edytowane przez seba5152
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...