Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Combat Reviews PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Zabralem sie z kumplem za nagrywanie reviews z Combat Arms z komantarzem po polsku. Z tego co wiem i szukalem nikt inny sie takimi filmami nie zajmuje.

W niedalekiej przyszlosci mamy zamiar zrobic tez serie z minecraft. Jesli kogos to zainteresuje prosilbym o komentarze i subskrypcje.

Link do kanalu:

http://www.youtube.com/watch?v=CWoZOaXEjNY

Serdecznie zapraszam!

Edytowane przez sargonus
Opublikowano

Zmieńcie to intro :P Jeśli można to tak nazwać xD

Co do inicjatywy to niezła, chociaż mi i tak się nie chce oglądać :D

Ogólnie to nie wiadomo czy mod tego nie potraktuje jako reklamę i bb topic...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Zamiast linku do kanału wrzuc ten review CA, bo można to potraktowac jako reklame.

Tak btw. intro zjebane :D. Reszta nie jest zła.

8/10

Opublikowano (edytowane)

ja to widzę tak to nitro nakreślę Ci: możesz powchodzić na różne mapy i takie 1sek ujęcie mniej więcej

jak się ostro napieprzasz a potem to posklejać na końcu znaczek Combat Arms Eu potem taki plask jak ten jak on żuje gumę i wasze napisy z lewej i z prawej tak pod kontem i centralnie na środku pod napisem rewiew czy jakoś tak

@up

a co do tego na górze jestem pedantem (podkreślam pedantem a nie pedałem) i dla mnie to jest nie schludne ;/

Edytowane przez Devins__xd
Devins.png

Opublikowano

[quote name=Devins__xD' timestamp='1308431135' post='2681665]

ja to widzę tak to nitro nakreślę Ci: możesz powchodzić na różne mapy i takie 1sek ujęcie mniej więcej

jak się ostro napieprzasz a potem to posklejać na końcu znaczek Combat Arms Eu potem taki plask jak ten jak on żuje gumę i wasze napisy z lewej i z prawej tak pod kontem i centralnie na środku pod napisem rewiew czy jakoś tak

@up

a co do tego na górze jestem pedantem (podkreślam pedantem a nie pedałem) i dla mnie to jest nie schludne ;/

mi takie cos bardziej pod montage podchodzi ale moze potem sprobuje ;]

Opublikowano

Inicjatywa dobra,wykonanie też niezłe, ale popracujcie nad tym intrem, bo nowe też jest.... Co najmniej słabe. Ja nie umiem robić intr, ale znajdź kogoś żeby Wam się tym zajął

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Bardzo ciekawa inicjatywa, mam nadzieje że to pociągniecie

A tak przy okazji M4A1 SOPMOD super broń wpakowalem w nią z 20 renevali i nie żałuje xD

Opublikowano

Trche dlugo to trwa ten pierwszy,

Daje 5/10.

Nie sluchalem waszego gadania itp.

Ale gre w zasadzie .

Oto chodzi tu w mediach.