Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prawdziwy crack IBota?

RikTelner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem w internecie inną wersję cracka do IBot 2.99 , mam pytanie do programistów. Czy moglibyście przypatrzyć się temu plikowi i powiedzieć co on robi , i czy nie jest to kradziej kont , z góry bardzo dziękuję... za każdy normalny post daje + za wyzywki -... "Crack" to .exe , na forum go nie wgrywam... skompresowałem go do .zip . Zip jest w załączniku.

Skan oczywiście kradacze kont nie muszą posiadać błędów robalów czy wirusów ;).

IBot-Crack.zip

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Z niemieckiego forum?

Mozliwe ze jest, ale tam tez jest pelno keyloggerow :D

Opublikowano
Z niemieckiego forum?

Mozliwe ze jest, ale tam tez jest pelno keyloggerow :D

To znaczy można używać do prawdziwego konta? Bo narazie podałem dane do testowania bota.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Pamietajcie, ze najlepszym stelaerm byl by taki, gdzie ludzie zauwaza ze dziala i poleca go dalej :D

Ja bym uwazal, ale cieszcie sie, bo macie upragnionego darmowego bota :(

Znow mi bot mniej bedzie zbierac xD

Na niemieckim forum ^^ crack ma pelno negatywnych opini :\

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Hehe uwazam jka wpisuje dane to zaraz po tym zmieniam haselko i jest gites Moja full elitka jest bezpieczna

Mimo to, ze w ciagu 2 dni da sie sprzedac cale wypo na twoim koncie, przez SID zapisany w bocie :)

Opublikowano

Killer prosze cie przez SID ahaha podam ci mojego SIDa i dawaj usun mi cale wypo 2mil x2 300tys x3 i 700tys bialej + gola LF3 itp... ok? i Noob nie strasz ludzi ze usuna im konta Bo jestes pazernym Dzieckiem lub Mężczyzna

Opublikowano

Killer prosze cie przez SID ahaha podam ci mojego SIDa i dawaj usun mi cale wypo 2mil x2 300tys x3 i 700tys bialej + gola LF3 itp... ok? i Noob nie strasz ludzi ze usuna im konta Bo jestes pazernym Dzieckiem lub Mężczyzna

W takim razie podawaj SID kozaku - tutaj i teraz, publicznie.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

W takim razie podawaj SID kozaku - tutaj i teraz, publicznie.

625cc0cdc657f65307eae487c3ddbdb2 prosze milego hackowania i tak nic nie zdziałacie. powodzenia botki

aha BP wam niepoda pasow :)

Opublikowano

ja sprawdziłem crack mi działa ale wole nie bocić a o konta to nie wiem rużnie była każdy crack może kradnąć konta więc nigdy się tego nie dowiemy który jest dobry :P

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Riki zapodam mi małym TUT-em

1. Zaloguj sie na Ibota

2. Gdy juz się zalogujesz i bot bedzie działał Zmieniasz hasło

3. masz 99% pewności ze konto pozostanie całe

4.Dla Killer Nooba podałem ci SIDa i czekam az mnie schackujesz.

5. Riki to Jedyny sposób na zabezpieczenie się przed kradzieżą jeżeli boisz się to kup sobie Kbota z licencją.

6 . Riki jeszcze jeden spam i zgłaszam cię.

Opublikowano

nawet nawet tutek ja wole nie grać na botach daremte to a kolega załorzyciel tematu już został zraportowany więc nie musisz oszczędzać fatygi na to po 2 boci ten kto nic nie umi grać

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

nawet nawet tutek ja wole nie grać na botach daremte to a kolega załorzyciel tematu już został zraportowany więc nie musisz oszczędzać fatygi na to po 2 boci ten kto nic nie umi grać

Powiem ci tyle jeżeli pisze "DarkOrbit darmowa gra przegladarkowa" A trzeba ładować w nia kase chyba że na Kubikach cały dzień siedzieć i 40k uri naklepać tylko kto ma czas siedzieć 8-9 h i klepać kubiki są gracze co jadą na botach są ci co bija kubiki i śa ci co robia przelewy. Każdy ma prawo robic co chce i kiedy chce tylko to co robi robi na własną odpowiedzialność.

Niby cwany...

Jeszcze raz napiszesz Riki to zareportuje na ciebie... jasne?

To że moderator nie zagląda od roku nie oznacza że tacy chamscy ludzie jak ty muszą specjalnie irytować takich ludzi jak ja... czaisz?

szą specjalnie irytować takich ludzi jak ja... czaisz?

Bana szmato zaraz załapiesz Smarku jebany. Boisz się o twoją 2 irkową wege ? to se lataj i bij kubiki noobie.

Aha Smarku złap za słownik A nie Siedzisz o 1/h na kompie.

Niby cwany...

Jeszcze raz napiszesz Riki to zareportuje na ciebie... jasne?

To że moderator nie zagląda od roku nie oznacza że tacy chamscy ludzie jak ty muszą specjalnie irytować takich ludzi jak ja... czaisz?

szą specjalnie irytować takich ludzi jak ja... czaisz?

Bana szmato zaraz załapiesz Smarku jebany. Boisz się o twoją 2 irkową wege ? to se lataj i bij kubiki noobie.

Aha. RIKI!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Powiem ci tyle jeżeli pisze "DarkOrbit darmowa gra przegladarkowa" A trzeba ładować w nia kase chyba że na Kubikach cały dzień siedzieć i 40k uri naklepać tylko kto ma czas siedzieć 8-9 h i klepać kubiki są gracze co jadą na botach są ci co bija kubiki i śa ci co robia przelewy. Każdy ma prawo robic co chce i kiedy chce tylko to co robi robi na własną odpowiedzialność.

Aha. RIKI!!!!!!!!!!!

Trzymaj tak dalej... moderatorzy jak wejdą fajną książkę zobaczą... .

Ja mam łapać za słownik?

załapiesz Smarku jebany

duża litera w środku zdania

wege ? to se lataj

? liczy się jako . więc powinno być z dużej litery

Aha Smarku złap

Znowu słowo w środku zdania z dużą literą

słownik A nie Siedzisz o 1/h na kompie.

Bełkot... A nie siedzisz o 1/h na kompie???

Analfabeta , cham , nicpoń , złośliwiec , głupek , narwaniec , impulsywny , debilski człowieczku. Naucz sie... z drzewa zeszliśmy już ponad 3500 lat temu...

Opublikowano

patrykKMN podaj jeszcze na jakim serwerze grasz : )

PS. A co do cracka ibota to odpada , twórcy Ibota sprawdzają kto nie ma wykupionej licencji i sami zgłaszają to do Bp żeby ukarać danego gracza ;)

Opublikowano

@UP

Skąd ty takie info wytrzasnąłeś? Moim zdaniem gówno prawda. Osobiście sądzę, że scrachowany bot po prostu źle pobiera (lub nie pobiera?) aktualizacji.

Opublikowano

a jakiś tutek do tego cracka ??

mnie nie chce działać,

Chciałbym zobaczyć czy ten crack łączy się z jakimś serwerem zewnętrzym, bo jak tylko zmienia dane w ibocie lub te które on wysyła to crack jest pewnie ok.

31019.png

18706.png

Targii.gif <<<<<<<<<<MUZYKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...