Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej ,kogo wybrać?

Mordą już quadre jebnełem ,ale uważam że tę postać już w miarę ogarnełem i nie potrzebuje jej ;].

Nasus - słyszałem że wyfarmione q jebnie więcej niż q Nid.

No i olaf ,ciekawa postać,zajebisty pasyw i jeszcze bardziej zajebiste true dmg ,pogrom na tanki.

Którą postać sobie kupić jako pierwszą?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

nasus - farmisz 300 + staków na q i jak masz trinity to koksisz ;) polecam go robić potem na tanka bo i tam masz dużo dmg dzięki samemu trinity

a zfeedowany olaf to bajka .. świetna postać do jungli + ma slowa z dobrym dmg + life steal + true dmg + piekne ult jak troche nim pograsz to sam możesz pociągnąć gre

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Ja jednak polecam Morde. Jeśli rzeczywiście go ogarniasz to nie widze przeszkód żebyś go miał. Jego ulti wymiata. Ale to jest moja ocena. Olafem akurat nie grałem więc Ci nie powiem za dużo :P

Opublikowano

myślę że olaf na lane to marnotractwo, świetna jungla. mordekaiser feednięty to jest masakra, potrzeba 5 osób żeby go zabić, nasusem osobiśie nie grałem, ale powiem ci że trudno go pushnąć

Opublikowano

Jak wyżej ,kogo wybrać?

Mordą już quadre jebnełem ,ale uważam że tę postać już w miarę ogarnełem i nie potrzebuje jej ;].

Nasus - słyszałem że wyfarmione q jebnie więcej niż q Nid.

No i olaf ,ciekawa postać,zajebisty pasyw i jeszcze bardziej zajebiste true dmg ,pogrom na tanki.

Którą postać sobie kupić jako pierwszą?

Szczególnie polecam ci olaf-a i morde na 3vs3. Wczoraj z kumplem 2vs3 rozwaliliśmy przeciwny team 30-10 (chyba/ gra była od początku 2vs3, teemo zrobił tylko 0-1 i wyszedł). Grając morde pod AP mogłem przytankować ich 3 zadając kolosalne dmg, a mój kumpel mógł ich bez problemu zniszczyć.