Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expowiska

patryk111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam pytanie gdzie wy expicie majac te haks0ry? na jakich mapach i jak tam sie dostac bo ja jestem w reuqi czy jakos tak a gdzie potym isc to nie mam pojecia xD pomozecie?:>?

Opublikowano

Jezeli masz haxy to nie ma okreslonego miejsca gdzie expic po prostu idziesz tam gdzie chcesz, ale ja wam ogolnie radze dobic 60 lvl i isc do duna w crespo bo tam jest 1 szansa na milion ze wyrwiecie bana, jestescie sami wiec nikt wam nie zrobi ss ;)

Opublikowano

Łap

36-40(46) lvl lepiej grac bez haxów to ważne ponieważ w tym okresie łatwo lvl sie bije i łatwo sie dostaje bany!!! Lokacje takie jak Reqaires Denebe North morte Norac cave 1 lvl Castor cave 1 lvl Imapka od parca temple.

Od 46-55 (55 lvl wejście do Crespo) Tutaj można dobic tez bez haxów ale jest już ciężko i monotonnie najlepiej Parca Temple mocniejsze moby albo Castor Cave 2 lvl Lub Norac Cave 2 lvl

Od 55 lvla zaczynamy już jechac na haxach Crespo jedyna lokacja na ten lvl na nasz poziom niejest cieżko expic ale troche monotonnie najważniejsze to jest to aby nabic lvl do nowej mapki którą jest Draco Desert bodajrze 65 lvl

Od 65lvla Draco Desert dobre miejsce na expienie bardzo przyjemnie tam jest ale trzeba miec sie na baczności z powodu łatwej widoczności jak to na pustyni xD. Bijemy lvl do nowej makpi niepamiętam już od któego ona jest ale wacha sie to mniejwięcej od 80 do 85 lvla.

Pyton Castle Najleprze miejsce na expienie do samych skrzydeł może i dalej z powodu dużej liczebności mobów i małej ilości graczy chodzi mi już o najmocniejsze potworki za bramą gdzie sie znajduje dungeon od 90 poziomu. Bardzo przyjemny exp i szybki lvl. Dalej to już sie gra wedle uznania Tomb of Black Dragon jest niezbyt ciekawy ponieważ niema tam za dużo mobów aby nacieszyc sie expem trzeba sie nalatac :*(

Opublikowano

też dobrze sie expi ale lepiej jest na draco desert z tego chociażby powody że w reqaires jest mało mobów w draco od groma xD

Opublikowano

... ja tam jade na haxach od 15lvl , najpierw castor cave (1 i 2) pozniej gdzies tak 34+ requaiers 2 aż do 60 lvl czyli do dungów w crespo ... tam dojedziesz do 90 czyli do nowego duna w pythonie itd

Opublikowano

Dokładnie tak też można tą barierę przejśc ale szczeże odradzam expienie na duniu w crespo słabo exp leci na wyższym lvlu od groma czasu sie traci szkoda go na takiego dunia lepiej jest wyexpic sie szybko na mapce z mobó chociażby draco desert.

Opublikowano

Ja robilem fast A w crespo i nabijalem lvl w 1-1,5h, wiec nie pisz, ze w dunie jest salby exp......

Robilem kilka fast A pozniej zeby byla kasa full C ;]

Polecam ten sposob.

pozdro

Opublikowano

w reqiues duzo czitow gra^^ wczoraj sie zesralem bo jakis typek mi wyskoczyl z gmczita niewidzialnosci lol

co tam jestem widze co najmniej 1 czitera xD

Opublikowano

nabijasz 30 lv i za pomoca gm tools teleportujesz sie do req beach 2 tam jest najlepszy exp. na 60 idziesz na dunga w crespo i wlanczas speed hack no aggro skill hack i gm tools. mozna tez z vac hack ale gra moze ci sie wylonczyc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...