Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Problem] Przyrost włosów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jestem w pierwszej gim i mam bardzo mało włosow na nogach... Moi kumple się dziwią że nie mam owłosienia na nogach, no ale coż... Co odpowiada za przyrost włosów ?

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji..

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie wiem ja jestem w 5 klasie ( teraz przechodze do 6 ) i się dziwie ile ja mam. Może to od genów zalezy czy coś w tym stylu.

userh.png

25860740.png

Opublikowano

twoja głupota za to odpowiada, im mądrzejszy tym wolniej rosną

słuchaj dzieciaków takich samych jak ty to się przy nich kompleksów nabawisz przez głupoty i to co mówią . na to ile się ma nie ma się żadnego wpływu a ich brak wcale nie świadczy że sie jest innym

kobiety czasem mają więcej i nie narzekają , tylko cierpią by ich po prostu nie mieć ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@ Up

Dziękuję, to od następnego roku nie będę się uczył... Ale to chyba ma sens... Bo mój kumpel ma średnią 2.1 ( niestety nie przechodzi <lol> ) I ma włosów od zaje#$%ia

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Za przyrost włosów na ciele to odpowiada hormon androgen. Mężczyźni mają go zdecydowanie więcej niż kobiety, dlatego są bardziej owłosieni :D . Wiadomo, że każdy jest inny jedni mają więcej owłosienia, inni mniej, każdy też inaczej dojrzewa, jedni szybciej, drudzy wolniej, to normalne. Nie przejmuj się tym i ciesz się, że nie jest kobietą. Bo np. moja siostra miała problem z włoskami tu i ówdzie i musi łykać tabelki przeciwko androgenowi.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Ja pierdole to sie ciesz. Na co ci byc owlosionym jak malpa ? Jednemu rosnie wiecej jednemu mniej. Ja mam 19 lat i prawie wcale wlosow nie mam i sie ciesze.

Opublikowano (edytowane)

Ja w 2 gim ( teraz jestem w 3 ) , miałem w chuj przyrostu ... koledzy mówią do tej pory do mnie " Goryl " i nawet spoko przezwisko ...

ale to idzie w genach ...

a do tych co mówią " po chuj ci owłosienie " itp , wiesz poco ?? potraficie rozróżnić kobietę a mężczyznę ?? tak czy ma coś pośrodku i po owłosieniu

chcecie nie mieć owłosienie ?? kobiety nie mają owłosienia ... a nie kurwa żeby mężczyzna nie miał owłosienia .. japierdole

Edytowane przez RastaPRL

18844803398894676693.png

08851627256070316470.jpg

Osama - chłopczyku nikt cie nie lubi

:) jestem dziec**** który ma ort jak dziecko z 3 podst . Maksymalnie masz 13 lat .

Opublikowano

To wszystko z genów, ale to jest żaden szpan że ma się włosy na nogach. To po prostu genetycznie wszystko idzie, jeden moze mieć duzo a jeden mało, ale to Cie nie wyróżnia z poza innych.

Opublikowano

japierdole.png

Ciekawi mnie tylko jedno, kiedy zaczną pojawiać się na forum pytania typu. ,,Moge być w ciąży? Powinnam już mieć okres, a nie mam..."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...