x12 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Siemka. Jak wiecie zbliza sie ostatnia czesc Harrego Pottera.Oto ostatni zwiastun filmu. Wywnioskowac mozna ze bedzie sie dzialo !. Swiatowa premiera odbedzie sie 7 lipa , a w Polsce planowana na 15 . Ja sam osobiscie bardzo lubie ten film i troche szkoda ze sie konczy ! . Bd musial obejrzec jeszcze 1 czesc bo zbytnio nie pamietam co sie dzialo ; P. Jak macie w planach isc do kina na ost czesc? Warto bd wydac te kilkanascie zl? :P I jakie jest wasze zdanie na temat tego filmu ? Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn. Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p Odnośnik do komentarza
Pau Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Film może będzie fajny, ale jakoś nigdy ten film mnie nie ciągnął. PS. Policzcie sobie ile razy ten gość bez nosa krzyczał. Odnośnik do komentarza
JaGud Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Się okaże. Byłem na cz. 1 i mi się podobało. Jak wyjdzie to wtedy bd można pisać. by Sentence Odnośnik do komentarza
MrThomson Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Książka zawsze fajniejsza od filmu, jak ktoś nie czytał to polecam. Ale na film też czekam Odnośnik do komentarza
x12 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Kazdy zachwala ksiazke ; P Szkoda tylko ze mi sie nie chce czytac ;p Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn. Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Pierwszy HP na dwie części. Jednak moi rodzice nie wychowują mnie na sataniste, wiec nie czytam/oglądam Harrego . A tak serio, to się jutro wybieram wraz z kolegami - są nawet na forum . Jak byłem z tatą na part 1, to pod koniec było "koniec części pierwszej". Mój tato "Synek, czekaj, zaraz druga częśc będzie" . Zgon. Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 wg. Natanka tylko ludzie opetani przez diabla ogladaja harrego pottera =/ no to ogladamy : d Odnośnik do komentarza
MrThomson Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 @Zavetti Jak jutro idziesz, jak to dopiero jest 15 lipca :/ Odnośnik do komentarza
PanZagłady Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ludzie ludzie , moim zdaniem za dużo poprzekręcali. Film nigdy nie dorówna książce. No może są 2 części , które były robione na podst. książki. Są nimi : Kamień Filozoficzny i Komnata Tajemnic . Reżyser Columbus jest świetnym reżyserem, który stara się oddać klimat książki w swoich filmach. Ten reżyser obecny jest od 5 czy 4 części i ciągle przekręca książkę :/. Zmienia jej fragmenty o 360 stopni .. Ta śmierć Dumbledora całkowicie inaczej oddana niż była opisana w książce :/. To samo widzę jest z 7 częścią wiele faktów poprzekręcali ... Ta ostatnia walka z Voldemortem ... wszystko robią kurwa pod efekty zapominając o fabule książkowej... Ważne , że jest wiecej efektów i masa ludu przyjdzie by je obejrzeć. Odnośnik do komentarza
Maajki?! Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 a ja to Harrego lubię ;p wszystkie częsci widziałem , ale nie czytałem .. bo ?? nie lubię czytac @top na 1 części byłem i na drugiej będę Odnośnik do komentarza
RastaPRL Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Oczywiście że uwielbiam ale na żadnej części nie byłem w kinie ... all oglądałem w tv albo na z neta scia***** a ile będzie kosztował bilet ?? tak mniej więcej Osama - chłopczyku nikt cie nie lubi jestem dziec**** który ma ort jak dziecko z 3 podst . Maksymalnie masz 13 lat . Odnośnik do komentarza
iRokushou Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 No zdecydowanie ta część będzie ciekawsza, będzie więcej akcji, kto czytał książkę ten wie. Na pewno obejrzę, bo Deathly Hallows to według mnie jedna z lepszych części serii. I premiera w Polsce dzień po moich urodzinach |Postwrriter|ExModMapleStory|By Miyoshi. Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak Odnośnik do komentarza
KozakMaslak Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja na pewno pójdę ale niestety trochę później bo 15 lipca bd nad morzem. Odnośnik do komentarza
PanZagłady Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 @ iRokushou Kolejny co leci na efekty a nie zgodnosc filmu z książką ... Wypasione części filmów o HP to były : Kamień Filozoficzny i Komnata Tajemnic. W tych dwóch częściach zadbano o staranne odwzorowanie książki. Tutaj czarodzieje i uczniowie mieli te szaty tak jak w książce było opisane. Były też świetnie odwzorowane momenty z książki . Najlepsza to była pierwsza część : Kamień Filozoficzny. Potem w kolejnych częściach o dziwo nie pamiętali tak dobrze o szatach . Tytułowa trójka przyjaciół nosiła normalne ciuchy jak mugole w Hogwarcie... Chris Columbus był najlepszy jeśli chodzi o tworzenie filmów o HP. Ten obecny pcha się na efekty , efekty i przękręcanie fabuły z książki o 360 stopni ... byleby ciemne masy kupiły ten film dla EFEKTÓW i WIDOWISKOWYCH AKCJI :/ . Już wolę sobie książkę poczytać niż ogladać kolejny zmyślony i przekręcony film wypchany efektami... Mówisz: " kto czytał książkę ten wie " - a nie zauważyłeś już w samym trailerze tych poprzekręcanych elementów z książki ? Moim zdaniem nie czytałeś tej książki . @ RASTAPRL Ceny biletów są różne od 13zł - 20zł. Odnośnik do komentarza
RastaPRL Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 I premiera w Polsce dzień po moich urodzinach haha , mam tego samego dnia co ty - to wiecie ile mniej więcej bilet kosztuje ?? Osama - chłopczyku nikt cie nie lubi jestem dziec**** który ma ort jak dziecko z 3 podst . Maksymalnie masz 13 lat . Odnośnik do komentarza
qps666 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Książka była lepsza. Już sobie trochę pozapominałem :< //Zakaz gifów-Dektored Odnośnik do komentarza
bleyzlxrd Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mój ulubiony film Chyba się wybiorę Tym bardziej że ma być w 3D Odnośnik do komentarza
x12 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 F5 Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn. Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p Odnośnik do komentarza
Smark Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 całe szczęście że się już kończy Powoli, od początku - boga nie ma, nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia? Odnośnik do komentarza
I Hate You Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Jak tylko będzie 2 część to robię sobie seans i oglądam wszyyyystkie części po kolei Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi