kichell Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Witam, Chciałem was bardzo poprosić o pomoc, ponieważ mam laptopa lenovo n500. Zainstalowałem już wszystkie sterowniki z oficjalnej strony LENOVO. Prosiłbym o znalezienie sterownika który pozwoli mi korzystać z Internetu na moim lenovo n500 mam kabel Taki tylko czarny. Chciałbym od was konkretny sterownik, jeżeli ktoś mi pomoże będę bardzo wdzięczny. Mam modem, w Toya. Taka firma z telewizją i internetem. Dobra !! mniejsza poprosze o sterownik!~ I CO NAJWAŻNIEJSZE ! MAM WINDOWS XP SERVICE PACK 3!! Edytowane 17 Czerwca 2011 przez kichell Odnośnik do komentarza
Turek. Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "Single Player -> Problemy z grami" do: "Forum Ogólne -> Pogaduszki". Odnośnik do komentarza
kichell Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 @ref Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 slepym trzeba byc by nie widziec, widocznie zle wpisujesz dane sprzetu http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-71016 kichell 1 If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
kichell Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 (edytowane) Już sprawdzam i daje edita. @edit! Nie wiem jak mam Ci dziękować, wielki wyraz wdzięczności @topic Do zamknięcia. Edytowane 18 Czerwca 2011 przez kichell Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi