Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pare razy spotkalem sie juz z normalnym vaccem tzn vaccujacym normalne (nie latajace) moby na EMS 0.52

Ma ktos takowego dzialajacego vacca?

Dla upartych - opcja szukaj nie pomoze bo sledze forum od dluzszego czasu i przynajmniej od 0.52 tu takiego nie bylo a w temacie Prośby, problemy, pytania v3. raczej sie o to nie doprosze jak to juz bylo ostatnim razem...

Z gory dziex

Opublikowano

gdzies athis wspominal o takim i jak go zrobic

jesli wogole kojazysz kto to :D

Katton no jutsu

gg athisa: 636375 <tylko mu nie mowcie :)

Opublikowano

Zaden z was do tego nie dojdzie jak to zrobic, nawet jak dam wam podpowiedzi.. a gotowca na to ani tuta nie dostaniecie nigdzie, nikt tez wam z tym vackiem nie pomoze. No Chyba ze ktos z was umie umiescic moby nad wami i zrobic trick zeby nie dostac dc? ;] Mam nadzieje ze wkoncu zaczniecie sie bawic i kombinowac z Wz bo tak to zawsze zostaniemy na tym samym poziomie i bedzie daj to daj tamto.. ehh. Oczywiscie zaraz posypie sie spam ( Ja "Zuy" itp)

Merom / Wtulcio - jedyne osoby w tej chwili ( Athis [*] ) Ktore cos kombinuja i to pokazuja.. Wiecie jak zrobic Svacka / FFMVacka to pokombinujcie troszke, błagam was! :P

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Horntail Pendant + Z Helm ;]

Bera:

121 Bishop Perma Baned -___-

65 Spearman Dexless with 145k nx - Perma Banned ;(

5x Cleric Lukless >.>

GG-7599473- w razie problemow pisac.

Opublikowano

Myslisz ze sie nie bawilem? wrecz przeciwnie ... odkrylem to, ze mozna zmienic odleglosc teleportowania sie dla danego lvla teleportu magowskiego oraz odkrylem to ze mozna na danych mapach wstawiac swoje DZIALAJACE portale (z punktu A do punktu B na tej samej mapie, bo tp na inna mape buguje gre - nie mozna zrobic cc, atakowac itd. jedynie relog)

Byc moze te rzeczy zostaly juz odkryte, tego nie wiem, ale odchodzimy od tematu ... nie ma co ukrywac ze map z latajacymi mobami jest malo i w dodatku te lepsze mapki sa totalnie zajete wiec normalny vacc by sie przydal

-edit

Wlasnie wpadlem na pomysl ze mozna SPROBOWAC zmodyfikowac moba tak by zaczal latac i wtedy svac rozwiazuje problem ... trzeba to sprawdzic (byc moze juz tego probowalem ale nie jestem pewien)

Opublikowano

Nie czytasz uwaznie tego co napisalem, ostatnia linijka.. >.> xAvack powstal z polaczenia tych 2 vackow. tylko ze nie zmieniamy ich na INNE latajace moby , a nadajemy im takie wartosci.. Mozesz zrobic Vacka na kazde moby - jak narazie 2~3 rodzaje sa "public" i nie powinienes miec problemu ze znalezieniem przynajmniej jednego z nich.

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Bera:

5x Cleric Lukless >.>

Opublikowano

Zanim dorwe gotowca, pokombinuje jeszcze troche sam...

Efekt pierwszej proby

mobd.jpg

Moby sobie chodzily i nagle jeden skoczyl i sie zawiesil przez flySpeed 0 ktory sie ustawia do svaca

Dlaczego skoczyl? nie wiem, po prostu dodalem zestaw animacji fly i speed zamienilem na flyspeed

Po uderzeniu moba dc

Proboje dalej...

-edit

Proba druga

Moge juz bic te moby ale gdy umieraja dc (wczesniej bylo to samo ale gdy hit)

-edit2

Nic wiecej nie wymyslilem w Mob.wz a efekt proby drugiej to chyba przypadek bo potem juz tak nie bylo

No nic trzeba znalezc tego FFM/xAvack i obczaic jak to zrobili

Opublikowano

Jak mnie poliżesz po plecach to ci sie uda znaczy sie weś zrób tak jak robiłeś i na końcu wyliż mi plecki ja probowałem i działa >....<

f967ac5675c8d2f7.jpg

Opublikowano

Hmm, na nie latajace moby to nie zadziala. Linkowalem moby, robilem aby respili sie nademna, jednak na dluzsza mete to nie bedzie dzialac bo bedzie dc przy respie mobow.

Opublikowano

i tu sie mylisz, bo to dziala jesli umiesz to zrobić, póki co xAvacka +FFMvacka uzywaja meso farmerzy i mozesz ich znalezc na expowiskach np na cold eyach. Oczywiscie jesli sie nie umie zrobic najlepiej powiedziec ze nie dziala albo dcuje.. Ba, odpowiednie podejscie.

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Bera:

5x Cleric Lukless >.>

Opublikowano

Ja już próbuje od dłuższego czasu i nadal nic nie wychodzi ;/

7x - DK - BOTTING.

5x - Bandit - BOTTING.

4x - Mage(I/L) - BANNED.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...