Misiek23 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam kupiłem jakiś czas temu lapka i kurde nie jestem pewny czy wczesniej tak było lecz teraz FPSy spadaja mi do 30.. :/ (wszystko mam na gwiazdkach jak przewiduje gra optymalnie ) Rodzielczosc 1366x768 Karta Graficzna 5650 1GB swojej pamięci 4 GB DDR3 Procesor Amd Phenon X3 N850 (3x2.2) SS Ustawien moze ktoś ma pomysł ? moze system zasyfiony ? albo coś przestawić ? czy poprostu tak ma być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Znawca Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 mat_dxlevel 81 - gra bedzie chodzić na direcie 8 przez co z 20 fpsów wiecej bedziesz miał. albo... Wgraj ten cfg : http://www.speedyshare.com/files/29024141/autoexec.cfg do Steam\steamapps\konto\counter-strike source\cstrike\cfg Tylko przygotuj się na to że grafika bedzie bardzo zjebana ;p ale fps ze 100 bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b1oard Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Spróbuj zmniejszyć rozdzielczość. Nic nie zbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek23 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Dzięki , zmneijszylem detale wszystkiego o jedno i już lepiej ale dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi