CoSt Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Siema Mod ten umożliwia robienie różnych Mob Spawner'ów. Aby zrobić wybrany mob spawner na środku musimy położyć wybrany 'Produkt' Jajko - Kurczak Skóra = Krowa Wełna = Owca Proch = Creeper Pajęczyna = pająk Pióro = Zombie Strzała = Szkielet Upieczona szynka = Świnia Zoombie Blok Glowstone = Ghast Kość = Wilk Tusz = Kalmary Ghast Oraz Świnia Zoombie mogą pojawić się w normalnym świecie i nie palą się na słońcu. Jak zainstalować: 1. Zrób kopie zapasową minecraft 2. Zainstaluj Program Mod Loader 3. Za pomocą WinRar'a otwórz plik minecraft.jar 5. Usuń Folder Meta-INF 7. Wklej pliki 6. Graj Download: http://adf.ly/1poQd Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=29ee0c4d3351ac9b03ffe623c97eab1916c51ee3449a6a50fc20715a132e14d7-1308322904 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mod bardzo przydatny. Można zrobić mobgrinder z monster spawnerami co da bardzo dużą ilość surowców. Dzięki za wstawkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wns16 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Wielkie dzięki za moda ! + czy - wolisz? Pomogłem Ci? Daj + . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoSt Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zbieram + Oczywiście z Kałamarnic można zrobić ładne akwarium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moutens Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Fajnie wygląda ale neistety nie działa ;/ Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga . Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-) Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobagg Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 "Blok Glowstone = Ghast Kość = Wilk Tusz = Kalmary" Wow !! ale bajer pobieram i + leci :P @edit Się nacieszyłem.... nie działa nie mam żadnych modów i mam wgranego mod loadera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deja Vu Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mi tez nie dziala. W czym wina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Contadino Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Wstawisz na inny hosting? Bo na tym nie chce mi się pobrać;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruszka1233 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Hosting dobry na gorze w prawym rogu naciśnij Skip Ad Ps: Jednak nie działa link ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqziomq Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Extra modek.Mi wszystko ładnie chodzi,polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruszka1233 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Mi wyskakuje: Not Found The requested URL /CraftSpawnersv.1.2.rar was not found on this server. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoSt Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 @Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuno69 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Link wygasł :/ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV97 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Link wygasł ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taprociotaxd Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 LINK WYGASL DAJ KTOS NOWY .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Zeus Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 @up Archeolog, +5%, topic cls. || exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.