GOODIDEA Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Tak naprawde to nie jest tut tylko taka jakby prosba o sprawdzenie. Bawiąc sie aparatem pomyślalełem czy w quizie nie zadziała coś takiego nagrac to losowanie nacisnać pauze i przewijać wtedy będzie szło po klatce tym bardziej, że nie zmieniało mi dziś nagród. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacku Czak Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 W sumie tylko to nic nie da bo nagrody tadi tak jak bys wysledzil nagrode inaczej sie ustawiaja niz widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOODIDEA Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Czyli po prostu tak jakby nas oszukują;/ no nic aby kase zbijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacku Czak Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 No nas nie oszukuja my bardziej ich chcemy oszukac bo to tak szybko lataja te obrazki ze nie ma mozliwosci zobaczyc gdzie co jest normalnie dlatego wiecej emocji jest gdy strzelamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOODIDEA Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 No ta ale jak strzelisz poprawnie to i tak bedzie co innego bo przeciez inaczej sie ustawiaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacku Czak Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 W tym magia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOODIDEA Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dobra kij z tym własnie moge losować zobaczy sie co z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shibby Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Nawet jak byś nagrał aparatem i po klatkach jechał, to Twój aparat nagrywa za mało klatek na sekundę. Tu trzeba kamerę przynajmniej 200fps. A tak w ogóle to monitor się odświeża kilkadziesiąt razy na sekundę, czyli na co drugiej klatce byś praktycznie widział czarny ekran. CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban ! CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM) a za to rze byles nie gżecznya tak na serio twuj stary666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohomas Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Czego cały czas próbujecie znaleźć sposób jak i tak się nie da?... Bezsens Sygna by bohomas. Fak Jea! 50% ostrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishingBot Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ja tam mam takie szczescie ze za kazdym razem mam wedke w quizie bez linków wychodzących Zbieram +[/center] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicper99 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 zły pomysł xxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 @ FishingBot weź mnie nie rozśmieszaj, hahaha, w takie bajeczki to ci nikt nie uwierzy, ja powiem jeszcze coś, dobrze się czujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.